Stella SoomlaisFoto: Heiko Kruusi/Linnaleht
Inimesed
7. november 2018, 14:26

Silmad lahti! Kotidisainer Stella Soomlaisi stuudios käisid vargad: kahju koguväärtus on mitu tuhat eurot

Kotidisainer Stella Soomlais palub Facebookis kõigi heade inimeste abil. Nimelt on pikanäpumehed öösel tema stuudios käinud ning osa kotte endaga kaasa võtnud.

"MEIL KÄISID ÖÖSEL VARGAD ja viisid ära valiku meie kotte. Sellega seoses palume teie abi kui näete veidrates kohtades müügil meie portfelle, seljakotte, Take a Long Day Off ja Multitasker õlakotte ja ridiküle. Enamus siin piltidel näha. Kõik vihjed väga-väga oodatud. Palume ka kuulutust lahkelt jagada. Tänud!" kirjutab Soomlais oma stuudio lehel. 

"Meilt viidi ära valmiskaupa (nahast käekotte, seljakotte ja portfelle) ning kassas olev sularaha, mida me õnneks ei hoia kunagi poes suures koguses. Praeguseks avastatud kahju koguväärtus on üle mitme tuhande euro," hindab brändiomanik Stella Runnel (enne abiellumist Soomlais) kahjusid. 

"Sisse murti öösel tagaakna kaudu. Valve oli meil küll peal, kuid praegu just tegeleme väljaselgitamisega, miks patrull ei reageerinud. Alustatud on kriminaalmenetlusega ja aknaraamilt saadi ka DNA-jälg," sõnab ta. 

"Tuleb välja, et Telliskivi ja Depoo piirkonnas on viimasel ajal olnud taolisi sissemurdmisi mitmeid, seega naabritel tasub tähelepanelik olla," paneb ta ka teistele seal kandis äri omavatele inimestele südamele.