Maire AunasteFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
7. november 2018, 10:31

Maire Aunaste: nüüd olengi paberite ja avaliku arvamuse mõistes vana (30)

Legendaarne saatejuht Maire Aunaste tähistab täna 65. sünnipäeva. "No ja nüüd olengi siis paberite ja avaliku arvamuse mõistes vana," kirjutab Aunaste Facebookis, kuid ütleb, et tema jaoks on see vanus täiesti okei.

"No nii. Siin me oleme: alles ma arvasin, et 29 on naise jaoks katastroof, nüüd loodan, et 65 on ka inimväärne vanus. Eks "väärsuse" määrab endale igaüks ise (mina olen kahjuks alati pannud endale võimalikult madala hinde!), aga see endapandud hinne mõjutab kahjuks inimese elu sügavalt: kahetsen, et pole osanud endale neljasid ja viisi panna!" kirjutab Aunaste.

"Kui ennast pidada kaotajaks juba koolist alates, siis pole õnnelikku vanadust loota! No ja nüüd siis olengi paberite ja avaliku arvamuse mõistes VANA. Minu jaoks OK!, sest ma tunnen ennast ikka iseendana, kuigi ühiskond (loe: teised ja eriti nooremad) ei looda minust ammu midagi. Aga ega elu ei seisnegi TEISTE lootustes. Mina oma ELEGANTSES eas (fraas on laenatud Moskva telekanali saate 60+ saatejuhilt) määran, kas veel elan või ainult komberdan voodist külmkapini ja tagasi... Aitäh sõpradele, kes mind pärast TV-st lahkumist 4 aastat tagasi ei pidanud reeturiks ja neile muidugi ka, kes mind uuesti telesse minnes nüüd ikka veel kuulata ja vaadata viitsivad!"