HEA AJAKIRJANIK: „Maire näeb, ta tunneb, saab aru, mõistab ja oskab ennast väljendada. Tema võime olla nii sõnas kui ka kirjapildis vaimukas ja sisuline on ikkagi tähelepanuväärne,“ iseloomustab Vahur Kersna kolleegi.Foto: Hendrik Osula/ Ekspress Meedia
Inimesed
7. november 2018, 00:01

Kolleegid kirjeldavad täna 65aastaseks saavat Maire Aunastet kui vaimukat, nutikat ja julget naist

Maire Aunaste võib ühel hetkel naerda ja sekundi pärast nutta (30)

„Maire Aunastel on nii tundlik närv, et tal on nutt ja naer ühel levelil: ta võib ühel hetkel südamest naerda ja sekundi pärast näha või kuulda midagi, mis paneb ta siiralt ja suurte pisaratega nutma,“ iseloomustab tänast sünnipäevalast Maire Radsin, pikki aastaid Maire Aunastega koos töötanud režissöör.

„Maire Aunastel on nii tundlik närv, et tal on nutt ja naer ühel levelil: ta võib ühel hetkel südamest naerda ja sekundi pärast näha või kuulda midagi, mis paneb ta siiralt ja suurte pisaratega nutma,“ iseloomustab tänast sünnipäevalast Maire Radsin, pikki aastaid Maire Aunastega koos töötanud režissöör.

Kui viis aastat tagasi otsustas ETV tähistada ühe oma kirglikuma saatejuhi 60. sünnipäeva erisaatega, plahvatas majas pomm.

Toona Maire Aunaste autorisaadet „Tõuse ja sära!“ toimetanud Karmel Killandi mäletab, kuidas telemaja valmistus oma suure tütre sünnipäevaks põhjalikult. Tunnise portreesaate intervjueerijaks valiti Roald Johannson – et oleks nutikust ja värskust –, ning stardiks parimaist parim aeg: reede õhtul kell 20.00. Kõik olid kergelt õhevil, nagu oleksid kohe jõulud.

Edasi lugemiseks: