Inimesed

Hüvasti, sinine vedelik! Me õppisime taas rasvast piima jooma (5)

Toidutare, 6. november 2018, 16:24
Foto: PantherMedia/Scanpix
Üle 20 aasta Valio Laeva meiereis 'töötanud piimaekspert Elle Musta sõnul on näha, et Eesti tarbija ei karda enam piimarasva ning valib tarbimiseks rasvasemat piima. 

„Tõime möödunud aastal turule 3,8-4,2% kõikuva rasvasisaldusega Alma maapiima ja see on saanud tänaseks üheks populaarsemaks tooteks meie portfellis. Ennekõike hindavad inimesed maapiima ehedat nostalgilist maitset, aga tegelikult on piimarasval ka väga häid omadusi meie tervisele,“ sõnas Must.

Mis need on, loe edasi SIIT.

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee