Tele
11. november 2018, 22:08

ÕL VIDEO | Liis Lemsalu: minuga võrreldes oskab Eeva Talsi ikka viiulit mängida (6)

Liis Lemsalu kehastus sedapuhku näosaates lokkispäiseks lauljatariks Eeva Talsiks. Lisaks laulmisele tuli Liisil laval ka viiulit mängida, õigemini viiulimängu imiteerida.

„Tema ikka oskab mängida võrreldes minuga, kes ei oska,“ muigab Liis ja ütleb, et erinevalt temast on Eeva viiulimäng laval ikka loomulik.

Eevaks kehastumisel usaldas Liis täielikult näosaate grimeerijaid. „Eevast on nii head pildid, et tuleb ikka pilte vaadata ja saab hakkama,“ sõnab Liis. Kuidas naine laval aga nii energiline püsis? „Ma ei tea!“ tunnistab ta. „Ma olen täiesti läbi. Päev algas meil juba kella kuuest ja ma ei teagi, kui palju kell praegu on,“ sõnab Liis vahetult pärast õhtuse saate lõppu.

Oma enesetunde kirjeldamiseks näitab Liis näpuga taamal neljakäpukil maas oleva Sepo Seemani peale. „See on see, mida ma tunnen, aga üritan selle intervjuu kenasti ära anda.“

Järgmises saates tuleb Liisil kehastada väikest Ott Leplandi, keda naine oma eelmisel hooajal juba korra järele teinud on. „Paar mõtet on,“ poetab ta salapäraselt.