Tomi RahulaFoto: Martin Ahven
Üritused
6. november 2018, 12:34

Kuidas nii? „Eesti laulu“ piletid ei ole ikka veel müüki tulnud, kuid Tomi Rahulal on aega, et tuurile minna (1)

Eelmisel nädalal teatas ERR, et "Eesti laulule" oli kandideerinud 24 lugu, kuid piletimüügist ja kontserdipaikadest ei ole siiani midagi teada. Lisaks on Tomi Rahulal kõige kõrvalt aega, et koos Peeter Oja ja Sepo Seemaniga tuurile minna.

"Ütlesin esimese asjana kui sellele tööpostile asusin, et tänavu käivad asjad lihtsalt teistmoodi. Ja siinkohal hoiame lihtsalt palju aega kokku, et kaugemalt tulevad artistid ei peaks paariks minutiks Tallinnasse sõitma ning meie siin kuhjaga lisatööd tegema," selgitab Tomi Rahula portaalile Geenius.ee, miks sel aastal tuleb lood üles laadida, mitte telemajja tuua.

Rahula sõnab ka, et Peeter Oja ja Sepo Seemaniga tehtav tuur oli tegelikult kokku lepitud juba kevadel ning "Eesti laulu" korraldamist see ei sega. "Õnneks on tuuri osas palju tööd juba ette tehtud ja esinemised on mõnusasti peale tööpäeva lõppu," lisab mees.

Loe täispikka artiklit portaalist Geenius.ee.

"Tegelikult ma võin öelda, et valik on mitmekesine, esitatud on rohkem kui kahes keeles laule ja paljud on väga erinevatest stiilidest. Tore oleks veel rohkem juurde saada uute tegijate loomingut ja midagi täiesti ootamatut," sõnab Rahula Kroonikale.

Esmakordselt "Eesti laulu" ajaloos võivad esitajad olla ka mitteresidendid. "Võin avaldada, et seda varianti kasutatakse küll. Ühtegi nime ma arusaadavatel põhjustel avaldada ei saa," sõnab ta.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas.