Elsa Hosk tänavuse Victoria's Secreti fantaasiarinnahoidjaga. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
6. november 2018, 10:14

JAA! Victoria's Secreti modell demonstreerib miljoni dollari rinnahoidjat!

Modell Elsa Hosk näeb alati välja nagu miljon dollarit, kuid tänavusel Victoria's Secreti pesušõul marsib ta poodiumile miljoni dollari rinnahoidjas.

29aastasele kaunitarile langes au demonstreerida 8. novembril toimuval pesugalal tänavust Victoria's Secreti fantaasiarinnahoidjat. "Olen tohutult põnevil!" kinnitas Elsa ajakirjale People ja kirjeldas, kuidas ta esimeses pesuproovis lausa vappus. "See polnud pabistamisest, olin lihtsalt erutatud. Nii lahedat tunnet pole ma varem kogenud. Ja seda hetke ei unusta ma iialgi!"

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Erinevalt varasematest fantaasiarinnahoidjatest, kus juveel on juveeli küljes kinni, on tänavuse Victoria's Secreti trumbi eripäraks õhulisus. Sillerdava topilaadse rinnahoidja ning sellega kaasas käiva keti meisterdamiseks kulus üle 930 tunni. Rinnahoidjat kaunistab üle 2100 Swarowski laboris valminud briljandi, lisaks ehtsad topaasid. Juveele, mida on tänavuses efektrinnahoidjas 71 karaadi jagu, raamistab sterlinghõbe.

Esmakordselt saavad ka Victoria's Secreti kliendid fantaasiarinnahoidja maagiast oma osa - novembri lõpust alates on võimalik 250 dollari eest soetada rinnahoidja eriversioon, mida kaunistavad Swarowski kristallid.