Spice Girls aastal 2012 olümpiamängudelFoto: Reuters/Scanpix
Saund
5. november 2018, 17:09

Asi ametlik! Spice Girls teeb taasühinemistuuri!

Sellest, et üheksakümnendate ülimenukas tüdrukutebänd Spice Girls korraks taas kokku tuleb, on räägitud juba ammuilma. Nüüd on asi ka ametlik. Tuleval aastal antakse Inglismaal kuus kontserti.

Küll aga ei osale tuuril Posh Spice Victoria Beckham. Viimati esineti koos aastal 2012 olumpiamängude lõputseremoonial. Tuuri piletid tulevad müüki laupäeval. 

"Oleme enam kui elevil, et teeme järgmisel aastal tuuri. Toome tüdrukute jõu ja oma sõnumi armastusest ja sõprusest taas lavale. Loodame, et kõik ühinevad meiega suurel Spice Girlsi peol!" seisis tüdrukute ühisavalduses. 

Briti kõmulehe The Sun ajakirjanik Dan Wooton väitis viimastel päevadel, et Spice Girls on salaja lindistanud videosõnumi, mis tehakse teatavaks täna. Omaaegne neidudeviisik esines viimati üheskoos 2012. aastal Londoni olümpiamängude lõputseremoonial. Viimati tuuritati 2008. aastal. Kuulu järgi ei ühine endiste ansamblikaaslastega Victoria Beckham, kes soovib keskenduda oma moeärile, mida väidetavalt on tabanud finantsraskused. Seetõttu koosneb Spice Girls esmakordselt Emma Buntonist, Mel B-st, Mel C-st ja Geri Hornerist.