Actor Baldwin New Yorgi politseijaoskonnast väljumas. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
5. november 2018, 14:36

Alec Baldwin andis võõrale mehele parkimiskoha pärast pasunasse (3)

New Yorgis vahistati telesarja "30 Rock" superstaar Alec Baldwin, keda süüdistakse kallaletungis võhivõõrale mehele.

Pealtnägijate väitel läks tulise temperamendi poolest tuntud Baldwin reedel Manhattanil marru, kui teine mees lipsas oma autoga parkimiskohale, mille ta ise oli sihikule võtnud.

New Yorgi politsei esindaja teatel sai 49aastase mehe vasak lõuapool viga ning ta viidi kohalikku haiglasse. Baldwin arreteeriti ning talle esitati süüdistus kallaletungis ja kimbutamises. 

Baldwini pressiesindaja keeldus CNNile uudist kommenteerimast. Kuid  Aleci ja tema naise Hilaria nime kandva fondi Twitteri kontol eitab Baldwin teise mehe löömist.  Kuulus paar oli maikuus saanud neljanda lapse. 

Fox News meenutab superstaari varasemaid intsidente. 2014. aastal arreteeriti Baldwin ja tal pandi käed raudu, kuna ta oli muutunud sõjakaks politseiniku vastu, kes ta tänaval kinni pidas. Näitleja oli nimelt oma jalgrattaga mööda Fifth Avenue'd vastassuunavööndis sõitnud. Isikuttõendavat dokumenti staaril kaasas ei olnud. Hiljem avaldas ta Twitteris maruvihase sõnavõtu ning avaldas politseiniku nime ja ametimärginumbri. Baldwin kurjustas, et New Yorgi võimud on niivõrd rahaahned, et varem heasoovlikuks peetud käitumist võetakse nüüd kriminaalsena.

2011 saadeti Baldwin American Airlinesi lennukist välja, kuna ta oli keeldunud telefonimängu mängimist lõpetamast.