"Su nägu kõlab tuttavalt" viies saadeFoto: Martin Ahven
Tele
4. november 2018, 22:03

BLOGI, GALERII JA VIDEOD | „Su nägu kõlab tuttavalt“ viienda saate võitis Saara Kadak Silvi Vraidina (8)

"Su nägu kõlab tuttavalt" tõi seekord lavale Vanilla Ninja, Maarja, Silvi Vraidi, Sandra Nurmsalu, Tanel Padar & The Suni ning palju teisi lemmikuid. Võitis Saara Kadak, kellest sai Silvi Vrait.

Tanel Padar - Vanilla Ninja "Club Kung Fu" 

Liis Lemsalu - Vitas "7th Element" 

Nele-Liis Vaiksoo - Maarja "Keelatud maa" 

Lauri Liiv - Joel De Luna "Opera On Fire" 

Saara Kadak - Silvi Vrait "Olnut enam heaks ei tee" 

Ott Lepland - Tanel Padar "Võta aega" 

Marta Laan - Urban Symphony "Rändajad

Sepo Seeman - Simon & Garfunkel "Sound of Silence"  

22:13
Katharina Toomemets

Kes keda järgmisel nädalal kehastab:

Lauri - Dmitri Hvorostovsky

Marta - Neiokõsõ

Liis - Eeva Talsi

Sepo - Kim Jong Un

Tanel - Afroman

Nele-Liis - Ricchi e Poveri

Ott - Ivo Linna

Saara - Chubby Checker

22:02
Katharina Toomemets

Kellele andsid oma 5 punkti osalejad?

Sepo -> Saara

Liis -> Ott

Nele-Liis -> Tanel

Lauri -> Saara

Saara -> Marta

Ott -> Nele-Liis

Marta -> Saara

Tanel -> Saara

21:59
Katharina Toomemets

Andruse punktid:

Lauri 4

Marta 5

Liis 6

Nele-Liis 7

Sepo 8

Tanel 9

Ott 10

Saara 12

21:58
Katharina Toomemets

Jussi punktid:

Marta 4

Lauri 5

Liis 6

Tanel 7

Nele-Liis 8

Ott 9

Sepo 10

Saara 12

21:57
Katharina Toomemets

Tanja punktid:

Lauri 4

Marta 5

Liis 6

Tanel 7

Sepo 8

Saara 9

Nele-Liis 10

Ott 12

21:55
Katharina Toomemets

Olavi punktid:

Marta 4

Sepo 5

Liis 6

Lauri 7

Tanel 8

Saara 9

Ott 10

Nele-Liis 12

21:38
Katharina Toomemets

Andrus: "Väga hea, see oli väljapeetud roll. Sealt alt ei paistnud kuskilt Tanelit välja. Me saime Oti käest juba Tanelit, nii et me ei tahtnudki rohkem. Sa oleks võinud vabalt märatseda ja särada, nagu Ott täna tegi. See oli väga küps roll ja hästi tehtud. Suurepärane."

Olav: "Oleks võinud arvata, et üks täiskasvanud meesterahvas selliste daamide kõrval on võõrkeha, aga sa pnid sama tütarlapseliku hooga. Tee jäätisele on lahti."

Tanja: "Hästi orgaaniliselt sobisid sinna. Sa ainult paistsid välja seepärast, et olid pikem. Kuidas sa plikalikult tantsisid ja löögid ei olnud mehelikud. Ilmselgelt nais- ja meeshääl on nii erinevad, aga seal olid teatud kohad, mis olid sarnased. Ma osalesin samal aastal ka seal saates, mäletan seda kõike ja see oli väga sarnane."

Juss: "Mina mäletan ka kooliajal seda, et kui ninjatüdrukud läksid laiali, siis see tekitas palju kõneainet. Ma hakkasin neile distantsilt kaasa elama, et kas nad tulevad kokku. Mul on hea meel et ma nägin kauaräägitud juttu, et Vanilla Ninja tuli tõepoolest kokku."

21:32
Katharina Toomemets
 "Su nägu kõlab tuttavalt" viies saade. (Martin Ahven)
21:28
Katharina Toomemets

Tanel Padar - Vanilla Ninja "Club Kung Fu" 

21:19
Katharina Toomemets

Juss: "Tuleb juba seepärast kiita, et tegu on ainsa näosaate osalejaga, kes on osalenud kaks hooaega järjest. See tähendab suurt pinget. Ma helistasin Valterile mõned päevad tagasi ja küsisin, kas sa tuled õue, ta ütles, et ma pean Martaga viiulit harjutama."

Andrus: "Väga tubli. Ma ei oska vokaali kohta öelda, aga üldine tämber oli väga sarnane. Suurepärane. Ma oleks Sandralikku eemalolekut natuke rohkem näha."

Olav: "Oi, see tõi mulle nii ilusad hetked meelde. Ma olin tol aastal Eurovisioni kommenteerimas koos Marko Reikopiga. Ma hoidsin kõvasti pöialt sellele. Sarnane sa olid küll, aga mul oli tunne, et sa mingis etapis väänasid üle, aga see on maitse asi."

Tanja: "Mulle väga meeldib sinu välimus, sulle sobib see soeng ja juuksevärv, ei mõju võõrkehana. Mulle meeldisid mõned hetked, kuidas sa kissitasid silmi, olid üllatunud, aga mul jäi ka puudu eemalolekust. Seal oli graatsiliselt haldjalik, rohkem malbust. Sama ka hääles, ma saan aru, et see oli paroodia. Natuke liiga intensiivne mu jaoks. Puhtad toonid olid olemas, natuke koorilik maneer. Kokkuvõttes oli hästi tore."

21:13
Katharina Toomemets
"Su nägu kõlab tuttavalt" viies saade (Martin Ahven)
21:10
Katharina Toomemets

Marta Laanest saab Sandra Nurmsalu ning ta esitab Urban Symphony loo "Rändajad"

21:09
Katharina Toomemets

Tanja: "Ma üldse ei oodanud, et sinus on nii palju peidus. Mis sinuga juhtunud on? TÄiesti ebaotilikult käitud. Muidu oled tore, tuled laulad südamelaule ja nüüd ma vaatan küll, jah. Reaalselt vaatasin, et mingi nurga all ongi Tanel. Kõik tema enesekindlad suu.. see oli väga sarnane. Hääl oli ka sarnane, võib-olla mõneti oleks tahtnud tugevust, aga  mida ma ikka jahun. Ülihea oli. Mulle meeldis ka see, et laval nautis ka Tomi Rahula. Sina ikka hämmastad mind."

Juss: "Olen Tanjaga nõus, oli jah kogu miimika ja olek. Tuleb saata ka kiidusõnad Andres Puusepale, kes tegi ka fantastilise rolli Danel Pandrena."

Andrus: "Tanja, ma olen sinuga absoluutselt ühel nõul. Ott, võta need sõnad, mis ma enne Saarale ütlesin ja pane kokku."

Olav: "Esimene asi, mis ma ütlen, et kui tattood ära koristada, sa võiks kohe ühe Stingi loo otsa panna. Aga sa olid samas ka Tanelile väga sarnane. Mulle meeldis see hästi. Ma käisin alles hiljaaegu Tanel Padari kontserdil ja olin teises reas, seda lugu mängiti ka. Sa tegid seda tõesti hästi järele, kõik need maneerid on Tanelil olnud, on edasi, mikrofon on liiga kõrgel, siis peab upitama, samas kiirgas ka heasoovlikkust nagu ikka tema puhul. Väga tore, hästi tehtud."

21:03
Katharina Toomemets
"Su nägu kõlab tuttavalt" viies saade (Martin Ahven)
20:59
Katharina Toomemets

Ott Leplandist saab Tanel Padar ja esitusele tuleb lugu "Võta aega"

20:50
Katharina Toomemets

Olav: "Tõi Silvi väga ehedalt meelde. Silvi laulis seda lugu hästi isikupäraselt ja sa püüdsid seda kopeerida nii hästi kui said. Vahepeal said sa sellega hiilgavalt hakkama. Kui silmad kinni panna ja küsida, kes laulis, siis oleks võinud küll öelda Silvi Vrait. Väga tubli."

Tanja: "Mulle tõesti meeldis. Visuaalselt polnud seal midagi suurt teha, hääleliselt oli küll kantrišnitti. Mulle meeldis teatud vanakooli estraadilikkus, hääles olid kõik noodid olemas. Väga peenelt tehtud."

Juss: "Mul on vedanud sellega, et mul oli hea meel Vanemuise laval Silviga koostööd teha ja Tallinn-Tartu vahet veereda. Sa tegid looga julge valiku. Silvi on äge laulja. Kui teda väikse poisina kontserdil nägin, siis mõtlesin,e t küll on ikka ilus kui Silvi laulab. Nii oli ka praegu."

Andrus: "Sa olid rohkem Silvi kui Silvi ise. See ei tohiks olla võimalik. See oli 99kraadine Silvi. Sa ajasid mulle hirmu peale natuke. Mul pole programmi selle analüüsimiseks, aga mulle tundub, et ma olen väikest imet näinud."

20:45
Katharina Toomemets
"Su nägu kõlab tuttavalt" viies saade (Martin Ahven)
20:41
Katharina Toomemets

Saara Kadak - Silvi Vrait "Olnut enam heaks ei tee" 

20:41
Katharina Toomemets

Andrus: "Mida rohkem ma kuulan, seda rohkem ta mulle meeldima hakkab. Su pilk ei olnud korraks siin näosaates, vaid sa olid Joel de Lunasse süvenenud. See on ohtlik. Aga see mis sa tegid, oli muljtavaldav."

Tanja: "Hästi tore lugu ja miskipärast täna olne kahevahel - kõik justkui oli olemas, sa tegid neid naljakaid liigutusi, aga midagi ei ühendanud mind. Kui ma panin silmad kinni, ma kohe kuulsin, et sina laulad. See oli hästi tehtud, aga ikka ma kuulsin sind."

Juss: "See oli meil koolis selline lugu, et keegi ei tahtnud öelda, et ta fännab seda, aga kõik ümisesid. Sellel oli imelik fenomen. Minu meelest Lauri täitsa kaifis seda marinaadi, kus ta on. Väga kihvt." 

20:34
Katharina Toomemets
"Su nägu kõlab tuttavalt" viies saade (Martin Ahven)
Loe rohkem