Ott Lepland Tanel PadarinaFoto: Martin Ahven
Tele
4. november 2018, 22:04

Tanel Padarit parodeerinud Ott Lepland ise Padarilt nõu küsima ei läinud (3)

Seekordses näosaates tuli Ott Leplandil kehastada Eesti esirokkarit Tanel Padarit. Ott Lepland, kes esitas loo „Võta aega”, kinnitab, et Padarit ta bändis asendama ei hakka.

Kuna Tanel osaleb samuti näosaates, tuli ikka ette hetki, kus rokkar Leplandile proovides natuke nõu andis. Otseselt seda küsima Ott aga ei läinud. „Kui toimusid minu proovid ja Tanel oli nii-öelda oma etteasteid ootamas, siis ta andis küll näpunäiteid,” tunnistab Lepland, et õpetussõnu natuke tuli.

„Tänagi, kui meil oli päeva alguses esimene proov, tuli Tanel minu juurde ja ütles: „Kuule, näe, vaata rohkem altkulmu." Lisaks rääkis ta ka oma suuasendist ja sellest, kuidas ta täpselt oma hambaid hoiab. Kõike selleks, et kogu asi oleks võimalikult autentne,” toob Lepland näiteid.

Kitarr, mida Lepland laval käes hoidis, polnud aga mingi suvaline, vaid päris ehtne ja Tanel Padari isiklik. „Eks ikka oli aukartustäratav, sest tegemist on, ma usun, Tanelile nii emotsionaaselt kui materiaalselt olulise instrumendiga,” tunnistab Ott. „Mina katsusin sellega ümber käia võimalikult leebelt. Mul muidugi on hea meel, et Tanel mulle selle pilli tõi, sest see andis kindlasti numbrile juurde.”

Seda, et Ott Lepland nüüd taas ansambli The Sun kokku kutsuks ja Taneli asemel bändis lavale astuks, kartma ei pea. „ Ma arvan ikka, et nii, nagu on olemas üks Tõnis Mägi ja üks Ivo Linna, nii on olemas üks Tanel Padar ja üks Ott Lepland. Kõik on siiski individuaalsed isiksused ja usun, et kõik me laulame oma laule. Sellised etteasted las jääda siia saatesse.”