Lauri Liiv Joel de Luna lavalisest liikumisest: „Seda ikka tuli harjutada."Foto: Martin Ahven
Tele
4. november 2018, 22:04

Joel De Lunat kehastanud Lauri Liivi: grimm võttis ikka kolm tundi aega! (10)

Joel De Luna „Opera on Fire” ei tundunud näosaates Lauri Liivi esituses just tõsiseltvõetava etteastena, sest Lauri meenutas laval natukene pärdikut. Hoolimata humoorikast esitusest suudab näitleja ise selle kõige juures tõsiseks jääda.

„Seda vingerdamist ja tsirkusetegemist pidin ikka natukene õppima. Ma ei saa öelda, et ma nüüd iga päev sellist liikumist harrastan,” naerab ka Lauri ise veidi laval tehtud etteaste üle, tõdedes, et säärase liikumise selgekssaamiseks läks aega.

Kõige raskemaks peabki ta etteaste juures just lavalist liikumist. „Tal on selline naljakas, natukene veider liikumine ja kergus seal sees. Pidin ikka natuke kodus mõtlema, kuidas seda teha,” sõnab Liiv. „Ja eks häält ka. Numbriga sai vaeva nähtud ja ausalt öeldes - ka see grimm on vaevanõudev. See võttis ikka kolm tundi kokku aega,” tõdeb mees, et miski ei tulnud kergelt.

Lauri Liiv koos oma suurepäraste ooperilauljatega Foto: Martin Ahven

Hoolimata sellest, et publik saalis südamest naeris suutis Lauri ise kõige selle keskel asja tõsiselt võtta ja mitte keset esitust naerma pahvatada. „Sellepärast vist, et saalis on õnneks pime. Ennast ma ei näe ja õnneks ma ei näinud oma taustal olevat kolme suurepärast ooperilauljat, kes tegid minu arust väga ägedat numbrid,” tunneb ta kergendust.

Proovis oli asi aga vastupidine, sest seal nägi mees peeglist enda taga toimuvat. „Siis läks käest ära ja ma kippusin naerma. Aga nüüd ma õnneks ei näinud kedagi!”