Saara Kadak tunnistab, et Vraidi hääl oli võimaks ja keeruline. Just selle õige sniti leidmine oli kõige keerukam.Foto: Martin Ahven
Tele
4. november 2018, 22:03

Viienda näosaate võitnud Saara Kadak Silvi Vraidi parodeerimisest: „Muidugi suured kingad, millesse astuda!“ (27)

„Ma tõesti ei osanud seda arvata, sest kõik teised tegid nii lahedaid numbreid. Ma ei olnud üldse sellel lainel, et numbrit uuesti esitada,” on Saara Kadak pärast võitu hämmingus. Oma võiduraha annetas ta Eesti laste ja noorte diabeediühingule.
Saara Kadak annetas oma võiduraha Eesti laste ja noorte diabeediühingule Foto: Martin Ahven

Silvi Vraidi lugu „Olnut enam heaks ei tee” esitanud Saara tunnistab, et kerge see ei olnud. „Muidugi suured kingad millesse astuda! Tore, et ma sain hästi hakkama!” õhkab temast rõõmu soorituse üle.

Kui Saara saaks, võtaks ta Silvi Vraidilt üle tolle hääle. „Nii kihvt laulja oli, et täiesti uskumatu!” on ta vaimustuses, lisades, et tegemist on kindlasti tema uue lemmikuga. „Ma nii palju kuulasin tema laule ja vaatasin videod uuesti üle. Lihtsalt suu ammuli vaatasin, et milline laulja. Super!” jagub noorel naisel legendiks saanud lauljanna jaoks vaid kiidusõnu.

Kõige raskem oligi Saara sõnul just Silvi hääle jäljendamine. „Raskeim oligi tema tämber ja hääl kätte saada, sest füüsiliselt ta justkui laval midagi ei tee, aga natuke selline tädilik asi tal on,” tõdeb Saara. Õigete šnittide leidmine oligi kõige aeganõudvam, sest Vraidi hääl oli värvikirev. „Kord kärin, kord bel canto, siis kantri.”