Hertsoginna Catherine Essexis tennist mängimas.Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
3. november 2018, 10:00

Milline on kolme lapse ema Kate Middletoni imedieet?

Paistab, et hertsoginna Catherine on pärast kolmanda lapse ilmaletulekut vormisaamiseks rängalt vaeva näinud. Rahvasuus endiselt Kate Middletoniks kutsutud kuninglik kaunitar demonstreeris hiljutisel tennisemängul uskumatult pliiatspeenikest figuuri.
Catherine näeb alati laitmatu välja ning mõistagi kannavad selle eest hoolt meigikunstnik ja stilist. Kuid kuningliku pere fännid murravad pead, kuidas hertsoginnal on õnnestunud pärast kolmanda lapse sündi niivõrd kähku - vaid poole aastaga - niivõrd saledaks saada. Mõnele tundub Kate juba liigagi kõhn.
 
Hertsoginna Catherine Essexis tennist mängimas. Foto: Reuters/Scanpix
Catherine on väitnud, et teda hoiab vormis vanemate laste järel silkamine. Kuid see ei saa olla kogu tõde. Daily Mirrori andmeil fännib hertsoginna Uus-Meremaa dieediguru Kelly Rennie't, kes utsitab noori emasid loobuma emotsionaalsest söömisest. Rennie on ise oma figuuri tervisliku toitumise abil trimmi ajanud ning soovitab menüüd, milles domineerivad köögivili, kana ja taimsed piimad, teistelegi. 
 
Kate'i ema Carole Middleton on pühendunud Prantsusmaalt pärit Dukani dieedile, mis sisaldab ohtralt valku ja vähe süsivesikuid. Võimalik, et hertsoginna on toiduvaliku, mille fännide seas on kuulu järgi ka Jennifer Lopez ja Nicole Kidman, emalt üle võtnud.