Jana ja Siim-Sten Palm koos pisitütre MiagaFoto: Aiki Võtti
Inimesed
2. november 2018, 10:38

VIDEO | NAGU MUINASJUTT! Imetle saate „Naabrist parem“ võidupaari pulmavideot (1)

Saate "Naabrist parem" viienda hooaja võitjad Jana Palm (neiupõlvenimega Gnezdova - toim.) ja Siim-Sten Palm tegid enda armastuseliidu ametlikuks augusti lõpus. Pulmadest on jäädvustatud imekaunis video, mida pruutpaar Youtube´i vahendusel jagab.

Noored kihlusid kaks aastat tagasi ning kihlumise teisel aastapäeval sõudis paar lõpuks abieluranda. Uhke pulmapidu 115 külalisega peeti maha Harjumaal Rehe küünis. Tolle peopaiga kasuks otsustati viimasel hetkel.

"Nüüd olemegi eluaeg koos, see on väga hea tunne," lausus Jana Õhtulehele antud intervjuus. Kuigi esimesed ettevalmistused tehti pulmadeks kaks aastat tagasi, jäi peoplaneerimine pikaks ajaks tahaplaanile, sest saates osalemine võttis oma. Lisaks vajas tähelepanu laps, siis uus kodu ja siis vahetas Jana ka töökohta. "Nii et päriselt see kõige suurem planeerimisprotsess oli viimased kolm kuud, ma arvan," lausus naine.

Kui algselt oli peopaigaks planeeritud Ohukotsu küün Raplamaal, siis kõigest nädal enne pidu plaanid muutusid ja otsustati Rehe küüni kasuks.

Elu ilusama päeva juures ei muudaks Jana midagi. "Ma teeksin kõik täpselt samamoodi. Ma valiksin täpselt samad meeskonn liikmed, abielluksin täpselt sama mehega, kutsuksin täpselt samad külalised. See päev oli tõesti ideaalne, see oli täiuslik," kõlab rahulolu tema hääles. Oma neiupõlve nime Gnezdova vahetas naine välja ja võttis omale Siimu perekonna nime – Palm.

Noored tutvusid 2015 aastal, kui Siim-Sten mängis Nõmme Kalju jalgpalliklubis ja Jana treenis sama klubi tantsutüdrukuid. "Seal koridoris nii öelda, kus tema valmistus ja meie valmistusime. Põrkasime kokku ja siis hakkasime suhtlema ja nii läks," meenutas Jana tutvumist. "Siim on öelnud, et temal oli kindlasti armastus esimesest silmapilgust," lisas naine. 

Vaata videot Jana ja Siim-Steni elu ühest erilisemast päevast siin: