Hertsoginna paljastas jalad 16-päevase Austraalia ja Uus-Meremaa ringreisi viimasel päeval, 31. oktoobril.Foto: AP/Scanpix
Inimesed
2. november 2018, 10:01

PALJASTUS: Meghan on salaja lasknud oma konte raiuda! (26)

Fotod hertsoginna Meghanist Uus-Meremaal paljastavad, et prints Harry abikaasa on käinud salaja jalalabalõikusel.

Hertsoginna võttis Uus-Meremaal traditsioonilisel maoori tseremoonial jalad paljaks. Teravsilmad märkasid tema vasaku jalalaba siseküljel armi, vahendab Daily Mirror.

Leht usutles BMI Shirley Oaksi haigla ortopeediakirurgi Kumar Kunasingamit, kes on veendunud: endisele näitlejannale on tehtud operatsioon hallux valgus'e nimelise jalalabamoondumise korrigeerimiseks. Sedasama kinnitas The Suni küsitletud ekspert.

Hertsoginna 31. oktoobril maoori tervitustseremoonial. Foto: AP/Scanpix

Kunasingami kinnitusel võib lõikus olla väga valus. "Selleks, et luuni välja jõuda, tuleb läbi lõigata mitmetest kihtidest. Seejärel luu murtakse, sirgendatakse ja kinnitatakse. Hallux valgus on natuke sibula moodi. Sellel on nii palju kihte ning see võib sind nutma ajada nii enne kui ka pärast lõikust." Võib kuluda kolm kuud, enne kui patsient saab jälle kontsi kanda.

Spetsialistide sõnul põhjustab hallux valgus't tavaliselt liiga kitsaste jalanõude, iseäranis kõrge kontsaga kingade kandmine. Moeteadlik Meghan on tuntud kingakuningas Manolo Blahniku stiletode fännina ning tema disainerkingade kollektsiooni väärtus on tuhandeid eurosid. 

Daily Mirrori hinnangul võidi Meghanile operatsioon teha 2014. aastal. Selleks ajaks oli ta hallux valgus'e all kannatanud umbkaudu neli aastat ning pidanud taluma tema deformeerunud jalalabade üle ilkuvaid internetikommentaare.