Renee MeristeFoto: Martin Ahven
Tele
2. november 2018, 15:29

Anu Välba intervjuu Renee Meristega televaatajateni ei jõua, ERR toob põhjenduseks tehnilise praagi (29)

Sel pühapäeval pidi "Hommik Anuga" saates üles astuma ka muusikatööstuse ettevõtja Renee Meriste, kuid nüüd teatab mees kahetsusega, et antud intervjuu siiski eetrisse ei lähe. 

"Kallid sõbrad. Vabandan kõigi ees, et minu eelmine nädal välja kuulutatud intervjuu saates "Hommik Anuga" kahjuks teie ette ei jõua. Tehnika vedas alt ja kõrvalstuudio ehituse hääled olid palju kõvemad, kui algul arvati ja tegelikult olin üldse liiga palju eelmine nädal Eestis meedias. Tänan Anut, kes tegi suure töö ja luges mu raamatu läbi ja meil oli väga tore 45minutiline intervjuu. Järgmise korrani ja ikka toetage teineteist ja olge rõõmsad! Mälestuseks ilus pilt," kirjutab Meriste oma Facebooki postituses. 

Õhtuleht võttis ühendust ka Meriste endaga, kes praeguseks juba tagasi USAsse sõitis. 

Meriste nendib, et ei soovi ETV-ga antud teemal tüli kiskuda, kuid siiski on nii temal kui tema lähedastel mitmeid küsimusi, mis intervjuu ära jätmise kohapealt vastuseta jäänud. “Küll aga mu sõbrad, kes on telega seotud, ütlesid, et teised intervjuud tehti ju samal päeval…,” nendib ta. Lisaks on arusaamatu, miks ei katkestanud saate meeskond intervjuud, kui oli kuulda, et teeremondi helid intervjuud segavad. “Neid küsimusi on mulle saatnud sada sõpra tuttavat. Mul pole vastuseid kahjuks,” ütleb Meriste.

“Aga veelkord, ma ei usu konspiratsiooni ja ei taha tülisid. Huvitav lugu lihtsalt,” sõnab mees. “Mina võtan seda kõike lõbusalt ja loodan, et kunagi kutsutakse jälle ETV-sse. Kui ei kutsuta, ju siis ma ei sobi neile!” naerab ta. 

Siiski on Meristel väga kahju, et tema intervjuu “Hommik Anuga” saatesse ei jõua. “Ma hindan Anu ajakirjaniku ja inimesena. Ta luges raamatu läbi ja meil oli väga hea intervjuu.”

ERR sõnab, et Renee Meriste intervjuu jääb saatest välja tehnilise praagi tõttu. "Gonsiori tänava remondihääled olid stuudiosse kuulda. Nende remondigraafikut ETV paraku mõjutada ei saa ja tol päeval olid teeremondi masinad täpselt stuudiote ette jõudnud!"

Möödunud nädalal esitles mees oma uut raamatut "Mina teen sind kuulsaks" mis räägib muusikatööstuse telgitagustest.