Inimesed

Selgeltnägijasaatest välja langenud Heino Mart: vahel hargnevad mu ees lahti sellised õuduslood, et aju keeldub neid algul uskumast (15)

LISA KOMMENTAAR

E2. november 2018, 15:42
Aga ta annab alati head nõu, et tehke remonti😉
Annika2. november 2018, 15:40
See fekeli lihtsalt mõtles selle ymbersyndimise loo välja, et oma abielurikkumist õigustada. See versioon oli talle endale kergem. Kahjuks on ta ka ise nüüd seda jama uskuma jäänud ja tõesti usub, et ta on puhas hing. Lisaks juurde meeletud kuulsuseiha. Arvatavasti on talle arsti vaja.
Toomas2. november 2018, 15:09
Kahju, et seekord nii. See Vatsla Vanapagan on teiste kõrval vähem teatrit teinud aga tegelikult jätnud isegi mõnestki alles jäänust oluliselt tugevama mulje, kui vähegi süveneda. Aga jah, ilmselt on nappinud lehvitamist ja häälitsemist ja muud komejanti, mis mõjusana välja paistab. Igal juhul usku edasiseks. Minu jaoks oli tegemist ühega favoriitidest. !
tiina2. november 2018, 14:14
See Fekeli on ebaõiglaselt soositud,sest ta ei ole mingi selgeltnägija,süüdistab ja hüsteeritseb,ning see blond abisaatejuht ei oska kaituda.Miks selliseid inimesi üldse valitakse ? Eelmisel aastatel oli ikka saatejuht tasemel
hallogeen2. november 2018, 12:46
neid seletatakse jämejalas
Vaataja2. november 2018, 10:59
Hüsteerik teeb oma vanematele täiega häbi. Sigadega koos kasvanud??? Andke andeks.
ju siis 2. november 2018, 10:56
on "võitja" juba välja valitud, tühja neist tulemustest.umbes nagu riigikgu valimised.
miks nii?2. november 2018, 10:54
tõepoolest, paremad tulemused sai ju Heino Mart.Järelikult välimus leb selles saates rohkem kui tulemused.
huviline2. november 2018, 10:25
Huvitav,selleks, et ka omaarust kuulsaks saada,mõeldakse lollusi välja,tehakse endist ,,selgeltnägijad,,!! No lastele võib kõike pakkuda!
Oksana2. november 2018, 10:18
Fekaal paras ta varjunimi, töinab, närvitseb, täiega ise haige inimene. Kus on komisjon, kes otsustab, saatejuht pole tasemel. Kui juba teha venemaa saadet jäljendades, siis ikka hästi aga mitte nii, et halenaljakaks muuta ühe töinava tegelasega. Loodan, et järgmisel nädalal langeb piripill, endast heal arvamusel olev tegelane välja, saab rahulikult kaasa elada ja hoida tugevamatele pöialt..
Mallu2. november 2018, 10:13
Tuleb välja, et ma pole ainus kes seda Fekelii ebaõiglast soosimist näeb. See saade pole objektiivne. Ma ei taha abi inimeselt, kes süüdistab ja hüsteeritseb, aga ise ei näe mitte muhvigi!
Nipitiri2. november 2018, 09:41
Kummaline, et need aferistid tegijate ja normaalsete inimeste saavutusi kunagi ei tunneta ega näe. Ainult mingid sonimised.
Esoteerika2. november 2018, 09:37
Kuhu on kadunud kohtunikearutelu ja hääletamine sellest saatest?Me ei tea nüüd kes otsustas just niimoodi.Näiteks viimases saates ei teinud Hing Fekelii MITTE MIDAGI, oli täiesti tühi koht, kusjuures pidas sea surmaeelset kisa rõõmupeoks!See naine õpetab teisi, kuid peaks ise olema psühhiaatri patsient, tema käitumine ületab juba normaalsuse piirid, aga saatejuht jookseb järele ja potitab teda nagu last.Mille eest, miks ta saatesse jäeti, kas tema tsirkuse eest, mida ta igas saates korraldab?See saade ei ole objektiivne!
Mina2. november 2018, 09:34
Ma ei saa ikkagi aru, miks see ebastabiilne proua hoopis välja ei läinud. Ta ei lahenda ju ühtegi juhtumit, koguaeg ainult kriiskab ja ulub nutta, et ei peaks midagi tarka rääkima.
Joppenpuhhh1. november 2018, 21:50
Jällegi jäi kloun saatesse,no ei saa lihtsalt aru.Ja see etendus mida ta lõpus andis,isegi kleidi jõudis ära vahetada!Eelmised hooajad pole ikka nii räiget upitamist olnud...