Spock ja Kirk „Star Treki“ 1973.–1974. aastaanimasarjas.Foto: Vida Press
Tele
1. november 2018, 12:12

FÄNNID, RÕÕMUSTAGE! Tulekul on uus „Star Treki“ animasari

Voogedastusplatvorm CBS All Access on sõlminud Emmy-võitjast stsenaristi Mike McMahaniga lepingu animakomöödia „Star Trek: Lower Decks“ kirjutamiseks. Tellitud on kaks pooletunniste osadega hooaega.

Seriaal räägib tugimeeskonnast, kes töötab Tähelaevastiku ühel kõige vähemtähtsal laeval. McMahan, populaarse animasarja „Rick ja Morty“ üks stsenariste, võlus produtsendid ära lausega: „Ma tahan teha telesarja inimestest, kes panevad toidukopeerijasse kollast tinti, et sellest saaks välja tulla banaan“, vahendab startrek.com.

Produtsent Alex Kurtzman lisab, et McMahan on tohutu „Star Treki“ fänn, isegi oma pojale ja kassile on ta nime pannud sealsete tegelaste Sagani ja Rikeri järgi.

„Star Treki“ ulmemaailm sai alguse 1966.–1969. aasta telesarjaga. Aastail 1973–1974 jõudis vaatajateni 22osaline animasari (pildil), sestsaadik on vändatud vaid näitlejatega sarju ja mängufilme.

CBS All Access on ka mullu alanud sarja „Star Trek: Discovery“ tootmise taga. Seriaali tegevus toimub kümmekond aastat enne originaalsarja sündmustikku, teine hooaeg hakkab jooksma jaanuaris 2019.