Märt KoikFoto: Arno Saar
Tele
31. oktoober 2018, 18:22

Teravmeelitseja Märt Koik sai ETV2 eetrisse enda saate: “Minu huumor ei muutu, mistahes formaadis ma esinen!” (4)

ETV2 eetris alustab novembrist laupäeva õhtuti uus satiirisaade “Ongi Koik”, mida veab koomik ja näitleja Märt Koik. Otsekohese ja terava ütlemisega Koik lubab, et tele-eetri jaoks ta end piirama ei hakka. "Nali on nagu religioon, ta on tohutult subjektiivne. Minu huumorimeel ei muutu, mistahes formaadis ma esinen," lubab Koik.

Tele-ekraanilt tuntakse Koiki enam arvatavasti seriaali “Köök” kaudu. Kuid lisaks on Koik oma mõtteid jaganud juba pikemalt YouTube’i kanalis. Koik tunnistas ERR Menule, et teleformaat on talle kodusest Youtube'ist suuresti erinev, sest internetis võib ta ka tund aega järjest üht teemat jahvatada.

“Ma olen pigem elevil kui pelglik, sest negatiivne vastukaja on asi, millega ma olen väga harjunud, kuna mul on Youtube'i kanal. Tahan näha, kuidas saade vastu võetakse. Kui ikka mingi näitleja-youtuber järsku teleekraanile ronib, siis kindlasti on kellelgi midagi selle kohta öelda,” arvab Koik.

Lisaks Koigile löövad saates veel kaasa koomikud Mattias Naan ja Kaarel Nõmmik. Uus satiirisari alustab ETV2 kanalil laupäeval 10. novembril kell 22.00. Režissöörid on Andres Lepasar ja Hanna Šein, toimetaja Reimo Sildvee.