Helen Kõpp, Kalle-Kalvi KruusamäeFoto: Martin Ahven
Inimesed
31. oktoober 2018, 18:00

RAHVAS KÜSIB: Miks ei ole menukas tõsieluseriaal "Prooviabielu“ järge saanud? (6)

Möödunud aasta alguses lendas komeedina Eesti telemaastikule tõsieluseriaal "Prooviabielu", mis tõi igal nädalal telerite ette kümneid tuhandeid inimesi, kes elasid kaasa Helenile, Kalvi-Kallele, Liisale ja teistele, kes üleöö kangelasteks muutusid. Rahvas on nõutu ja küsib: mis sai teisest hooajast? Miks ei ole siiani järge tulnud?

"Paljude teiste saadete kõrval kaalume alati ka "Prooviabielu" uut hooaega," vastas TV3 programmijuht Raimo Kummer ja tunnistab, et menuka tõsieluseriaali teema on olnud laual. ""Prooviabielu" uue hooaja eetrisse toomine ei ole hetkel päevakorras."

Kuigi vaadatavus oli kaheksaosalisel saatel hea, ei ole uue hooaja mittetulek olnud seotud vaatajatenumbritega. Eestlaste telekavaatamise harjumus on aga kindlasti muutunud. Seda teab kauaaegse telekogemusega mees öelda. 

On spekuleeritud, et saade ei saanud järge osalejate nappuse tõttu. Siinkohal lausub Kummer, et osaliste leidmise keerukus on erinev. "On saateid, kuhu laekub tuhandeid sooviavaldusi, näiteks "Minu imeline muutumine" ja on ka selliseid saateid, milles soovib osaleda paarkümmend inimest."