Naomi Watts septembris Veneetsia filmifestivali lõputseremoonial. Foto: Laurent VU/SIPA/Scanpix
Tele
31. oktoober 2018, 10:15

"Troonide mängu" eelloo peaossa kinnitati superstaar!

Ajakirja Variety andmeil on HBO palganud "Troonide mängu" eelloo pilootossa näitlejanna Naomi Wattsi.

Pilootosa on tellitud stsenarist Jane Goldmanilt. Wattsi tegelaskuju detaile hoitakse saladuses, kuid on teada, et tegu on karismaatilise seltskonnadaamiga, kes varjab sünget saladust.

Naomi Watts septembris Veneetsia filmifestivali lõputseremoonial. Foto: TONY GENTILE

HBO teatel põhineb uue sarja pilootosa "Troonide mängu" alusteose "Jää ja tule laulu" autori George R. R. Martini ja inglise stsenaristi Goldmani (“Kick-Ass: Uus superkangelane“, „Kingsman: Salateenistus“) kirjutatud lool. „Troonide mängu“ eellugu jälgib maailma allakäiku kangelaste kuldajastust süngeimasse tundi. „Vaid üks on kindel: Westerose ajaloo võigastest saladustest ebalaste tõelise päritoluni, Ida mõistatustest legendaarsete Starkideni ... See on hoopis teine lugu kui see, mida me teame,“ kruvib HBO oma pressiteates pinget üles. 

Wattsil on mitu rauda tules - hiljuti teatati, et ta hakkab mängima Showtime'i seriaalis skandaalse Fox Newsi bossi Roger Ailesi elust. Telemogul Ailesi kehastab Russell Crowe, Watts mängib teleajakirjanik Gretchen Carlsonit, kes oli esimene mitmest naisest, kes Ailesi vastu seksuaalse ahistamise süüdistuse esitasid.