Reet LinnaFoto: Elina Poll-Riives/ERR
Inimesed
30. oktoober 2018, 15:00

Reet Linna: olen aru saanud, et vanus on tõesti ainult kahe kõrva vahel (22)

Seitse aastat tagasi andsid Ewe Kaselaan ja Hans Kaldoja saate "Prillitoos" juhtimise teatepulga üle Reet Linnale ja sellest ajast on vaatajaskond teinud läbi teatud noorenduskuuri ning saadet vaatavad hommikupannkookide kõrvale ka nooremad generatsioonid. Just lapsed olid need, kes veensid ema saate juhtimist vastu võtma.

Seitse aastat tagasi andis Ela Tomson saate "Prillitoos" juhtimise teatepulga üle Reet Linnale ja sellest ajast on vaatajaskond teinud läbi teatud noorenduskuuri ning saadet vaatavad hommikupannkookide kõrvale ka nooremad generatsioonid. Just lapsed olid need, kes veensid ema saate juhtimist vastu võtma.

1983. aasta 30. oktoobril ehk täpselt 25 aastat tagasi tuli ETV ekraanile esimene "Prillitoos". Saade, mis eakatele ja eakatest, on nende aastate jooksul laiendanud vaatajaskonda ja kindlasti ei ole pühapäeva hommikul telerite ees vaid vanaemad-vanaisad. 

"Mäletan, et kui mulle pakuti "Prillitoosi" esimest korda, oli mul töös omamoodi madalseis, aga ometi oli tunne, et no ega ma nii vana ka nüüd pole, et seda saadet juhtida," naerab Reet Linna. "Ja muidugi ütlesin ära." Reet arvab, et ehk aeg ei olnud lihtsalt tol korral õige. "Alles aasta-paar hiljem andsin nõusoleku. Selles olid suured abilised minu lapsed, kes ütlesid: "Ema, see on ju uus ja suur väljakutse, loomulikult võta vastu!""

Reet Linna (Elina Poll-Riives/ERR)

Edasi lugemiseks: