Kalaca SkullFoto: instagram.com/kalacaskulloficial/
Müstika
30. oktoober 2018, 12:18

Pealuu moodi välja näha soovinud mees lõikas maha nina ja kõrvad, mahakaksamist ootavad ka genitaalid (13)

10 aastat tagasi kaotas praegu 22aastane kolumbialane Erick Hincapie Ramirez oma ema. Mees otsustas siis, et hakkab oma keha moonutama. Tänaseks on lasknud eemaldada oma nina ja kõrvad ning kavatseb järgmisena minna genitaalide kallale, vahendab Mirror. 

Ramirez, keda teatakse ka hüüdnime Kalaca Skull järgi, elab Kolumbias. Kui tema ema 10 aastat tagasi suri, lasi mees oma seljale tätoveerida ema portree. Siis otsustas mees, et tahaks ise välja näha nagu elav pealuu. 

Seejärel lasi Ramirez tuttaval tätoveerijal eemaldada oma ninaotsa ja kõrvad, et pealuu moodi välja näha. Samuti on tema nägu tätoveeritud pealuule sarnaseks. "Me oleme kõik ühesugused. Pole vahet, kas oled poiss või tüdruk, mees või vanamees, me oleme kõik ühesugused - luukered," ütles Ramirez.

Nüüd on mees aga teatanud, et unistab oma genitaalide eemaldamisest, et ta saaks olla "täiesti lame", nagu luukere. Mees paljastas ka, et tal on suidsiidsed kalduvused ning ta tunneb end surnuaedades nagu kodus. "Tahaksin, et mind maetaks kaks meetrit maa alla. Mulle meeldib surnute kõrval olla."

Meest ajab naerma, kui tema välimus inimesi hirmutab ning ta väidab, et valu on tema jaoks rohi kõige vastu. Ramirez oli esimene inimene Kolumbias, kes lasi oma nina ja kõrvad vabatahtlikult eemaldada ning see põhjustas tõelise meediatormi. 

Ramirez oli alati pealuudest võlutud, kuid ei saanud oma kehaga enne ema surma midagi ette võtta, sest ema ei oleks seda lihtsalt heaks kiitnud. Olgugi, et mees näeb jube välja, väidab ta, et on täiesti tavaline inimene, kes lihtsalt näeb välja teistmoodi. "Tunnen end hästi sellisena, nagu olen."