Foto: AP/Scanpix
Inimesed
30. oktoober 2018, 10:16

Meghan sõlmis esimese abikaasaga Hollywoodi stiilis raseduslepingu (10)

Briti väljaanne Daily Mail paljastas, et Meghan Markle sundis oma esimest abikaasat alla kirjutama ebaametlikule lepingule, mis pidi talle, Meghanile, lapseootusel korral tagama kõikvõimalikud luksused.

DailyMailTV allikas rääkis, et algaja näitlejannana oli Meghan oma karjääri ja figuuri pärast nii mures, et tema nõudmiste kohaselt pidi abikaasa Trevor Engelson maksma raseduse puhul kinni personaaltreeneri ja dietoloogi teenused.

 
 
 
View this post on Instagram

👑 When Meghan married #TrevorEngelson in 2011, after they dated for seven years, she threw an enormous four-day bash in a luxurious resort in #Jamaica. [pic: 1] Instead of spending hours to get prepared for the ceremony, Meghan was in a yellow polka-dot bikini posing on the beach with her beloved mum #DoriaRadlan. [pic: 2] Meghan's first wedding dress was a long, white, floor-length gown with an encrusted silver belt embellished on to the dress. [pic: 3, 4.] After the wedding night, Meghan and groom had three more days of partying in store for their guests. Games of 'wheelbarrow' were organised on the beach, with one candid snap showing Meghan being walked on her hands across the sand by a male guest. [pic: 6] Meghan filed for #divorce citing 'irreconcilable differences' after they tried to make their long-distance marriage work while Trevor was based in LA and Meghan in Toronto for Suits. #meghanmarkle

A post shared by @ exrihbit on

Sedalaadi raseduslepingud on Daily Maili teatel USAs, iseäranis hertsoginna Meghani kodulinnas Los Angeleses üha populaarsemad. Tavaliselt lepivad tulevased vanemad kokku, milliseks kujuneb koduste kohustuste jagunemine lapse sünni järel. Kuid insaideri kinnitusel keskendus Meghan ennekõike oma figuuri säilitamisele. 

Meghan ja produtsent Engelson abiellusid 2011. Väidetavalt sõlmisid nad raseduslepingu ajal, mil Meghan oli telesarjaga "Suits" viimaks ometi edu saavutamas. 

"Meghan teab, et tema suguvõsas on levinud raske kehatüüp, ja ta on alati paaniliselt kartnud lisakilode kogunemist," paljastab prints Harry abikaasa endine sõber. "Iga kord, kui ta natukenegi kaalus juurde võtab, on see tema näost paista, nii et ta tahtis hoolt kanda, et saab kähku jälle kaameravormi."