Blogid

Kuidas endised riigivanemad Pätsi kritiseerisid (7)

LISA KOMMENTAAR

Kahju, 30. oktoober 2018, 20:18
et teda R. Aisa ennast riigile kahju tegemise eest peIdiku taga üles ei p00dud.
Kalju Mätik30. oktoober 2018, 12:02
Kui eraomanduses olevad väljaanded tegutsevad põhimõttel "Kes maksab, see tellib ka muusika", siis sellega ilmselt tuleb leppida kui paratamatusega. Kui aga nii ETV kui ka ERR annavad edasi valvehalisejate nutulaule, kuidas me ikka peame Venemaaga hästi läbi saama, kuidas uus piirileping tagab meie julgeoleku jne., keeldudes teistsuguste seisukohtade avaldamisest, siis sellega küll ei saa leppida. Kui Venemaa elanikkonna oluline osa teaks, et siinelevad venelased ei taha Venemaale tagasi minna ja kui mõni sundkorras sinna saadetakse, siis ta annab asja kohtusse ja nõuab, et teda tagasi lastaks, siis see oleks meile kindlaks julgeolekugarantiiks. Meie valitseval ladvikul aga ei jätku kodanikujulgust asju nimetada nende õige nimega. Andes vaikiva nõusoleku kõigile Moskva Kremlist tulevatele valedele, aitab meie valitsev ladvik kaasa stalinismi taastamisele Venemaal.
ei ole vaja ameerikat uurida30. oktoober 2018, 04:13
mõtlevale inimesele on lihtsamast lihtsamalt selge et ajakirjandus ei ole erapooletu, vaid esindab mingit teatud maailmavaadet, nende argumendid lihtsamalt öeldes ei päde
30. oktoober 2018, 08:13
Pätsu ajal oli veel vähem sõltumatut ajakirjandust, enamus oli juutide käes ja nemad juhtisid juga nii kuidas tahtsid.
elektritsaabtasuta30. oktoober 2018, 00:20
Inno Tahismaa kirjutas oma blogis : "Kui sõltumatu on Eesti ajakirjandus? New York Timesi peatoimetaja Dean Baquet, kujutis Twitterist. CNN-ile andis huvitava intervjuu New York Timesi peatoimetaja Dean Baquet. Ta ütles muu hulgas, et ei kohtu ühegi poliitikuga off-the-record, et mitte kaotada sõltumatust. Ta tõi näite, et selliseid ettepanekuid on olnud palju, isegi Barack Obamalt, aga ta ei lasknud end mõjutada. Nüüd tuleme Eestisse ja küsime, kas peatoimetajad kohtuvad poliitikutega off-the-record (see tähendab kohtumist nö omavahel, ilma et seal räägitust kusagil kirjutatakse või isikut tsiteeritakse). Loomulikult! See on Eestis täiesti tavapärane ja ma ütleks, et lausa IGAPÄEVANE praktika, kus juhtivad toimetajad kohtuvad juhtivate poliitikute ja muude otsustajatega off-the-record. Kohtutakse kusagil nö tagatoas. Kus käib sussa-mussa. Ehk siis ei saa Eestis rääkida mingist ajakirjanduse sõltumatusest. Eestis on isegi kombeks, et peaminister ja president võtavad kamba peatoimetajaid kokku ja korraldavad neile off-the-record ürituse. Selline asi oleks USA-s, vaba ajakirjanduse sünnimaal täiesti mõeldamatu. Ehk siis Eesti kuulub, vähemalt ajakirjanduse koha pealt teise, idapoolsesse kultuuriruumi, kus selline ajakirjanduse mõjutamine ja töötlemine on igapäevane. Ja siis imestatakse, miks inimesed lehti ei loe. No aga mida sa loed, kui see on kõrgemalt poolt ette söödetud või ära ostetud p ask, vabandust väljenduse eest. Eestis pole mitte ühtegi sõltumatu ajakirjandusväljaannet. Mitte ühtegi. Kui, võibolla, mõned ristsõnade väljaanded välja arvata. Mis tähendab, et Eestis pole vaba ajakirjandust, vähemalt selles tähenduses, mida näiteks USA-s selle all mõeldakse. Ja see on üks peamisi põhjuseid, miks Eesti pole 25 aastaga Soomele arengus järgi jõudnud. Miks Eesti on jätkuvalt Euroopa viimaste seas oma elatustasemelt, sörgib teistel sabas. Muide, Soome juhtivate lehtede toimetajad loevad regulaarselt New York Times'i. Ma tean, et Eestis loeb seda aeg-ajalt vaid Ekspressi toimetaja Priit Hõbemägi, aga paljud teised ei oskagi inglise keelt. Selline tase siis. Kui küsida, kuidas need tegelased peatoimetajaks said, siis - hea küsimus!!! :)))))
30. oktoober 2018, 08:10
Unustasid veel soroslased oma poliitkorrektsuse nõuetega, mis ajakirjanikele kohustuslikuks tehti. Mingi MTÜ Pagulasabi dikteerib kuidas tuleb kaasa aidata riigi vallutamisele. Naera ribadeks, mis selles riigis toimub.
No30. oktoober 2018, 18:00
kas keegi tahab väita, et soomes on vaba ajakirjandus ?
Neg.r.ude ja muude tsu.r.kade kohta ei iitsata keegi kunagi midagi kuigi need perussommid sooviksid väga.