Cristiano Ronaldo (keskel), ema Dolores Aveiro (vasakul) ja õde Katia Aveiro (paremal). Foto: Reuters/Scanpix
Kõmu
29. oktoober 2018, 18:30

Ronaldo vastu esitatud vägistamissüüdistused on vutistaari perekonnale mõjunud väga rängalt

Suvel Madridi Reali jalgpalliklubist lahkunud ja Torino Juventusega liitunud Cristiano Ronaldo rääkis ajakirjale France Football antud intervjuus oma ootamatu sammu tagamaadest, aga puutumata ei jäänud ka portugallase vastu esitatud vägistamissüüdistused.

Ronaldo vastu tuli anaalse vägistamise süüdistusega esimesena välja ameeriklanna Kathryn Mayorga, kes sõnul vägistas vutistaar teda üheksa aastat tagasi Las Vegases. Väidetavalt on Ronaldo vastu kaebuse esitanud veel naisi.

"See lugu segab mu elu. Mul on elukaaslane, iga päev aina vanemaks jääv ema, neli last, õed ja vend. Pere, kellega olen väga lähedane. Minu mainet võib nimetada eeskujulikuks. Kujutage ette, mis juhtub siis, kui keegi süüdistab teid vägistamises, vahet pole, milline teie maine on. Tean, kes ma olen ja mida ma tegin. Tõde tuleb kunagi päevavalgele. Ja inimesed, kes mind kritiseerivad ja teevad minust tsirkuseartisti, alles näevad, mis tegelikult juhtus," ütles Ronaldo.

"Selgitasin lugu oma elukaaslasele. Mu 8aastane poeg Cristiano jr. on veel liiga noor, et aru saada, millest jutt. Kõige hullemini on süüdistused mõjunud õdelele ja emale. Nad on pahviks löödud ja samal ajal väga vihased. Ma pole neid kunagi sellisena näinud," lisas ta.