Reimo SagorFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
29. oktoober 2018, 11:53

Võimas värk! Reimo Sagor kohtus 86aastase Bondi-filmi staariga

Näitleja Reigo Sagor viibib hetkel Hollywoodis, et filmi "Võta või jäta" Oscari-kandidaate valivatele filmiakadeemia liikmetele näidata ja tutvustada. Mees avaldas Facebookis jagatud videoloos, et tal õnnestus ühes lauas istuda Bondi filmi kangelase Bruce Gloveriga.

"Olen hetkel Los Angeleses ja eile õhtul toimus filmi "Võta või jäta" esimene filming screen," räägib Sagor videos. "Pärast seda toimus õhtusöök, kus olid kohal ka akadeemia liikmed, kes filmi vaatamas käisid."

Eestlasel õnnestus ühes lauas istuda Bondi filmist tuntud Ameerika näitleja Bruce Gloveriga. Rohkem kui 60. filmis mänginud 86aastane Glover sai laiemalt tuntuks 1971. aastal James Bondi filmis "Diamonds Are Forever" ("Teemantid on igaveseks" - ingl. k), kus kehastus mr Wint´iks. 

Sagor ja Glover olid õhtusöögilauas juttu rääkinud ning mõtteid vahetanud. "Jutu käigus ütles ta lause "You gotta do, what You gotta do" (sa pead tegema seda, mida sa pead tegema - ingl. k.). See mõte pani Eesti näitlejat mõtlema selle peale, et tema tahab täpselt samasuguse suhtumisega olla.

"Ta on näidelnud üle 60 aasta ja teeb seda siiani, ning iga kord õpib midagi. Ta ei lähe mitte kunagi vana kogemusega lööma. Olen selle üle mõelnud ning sain aru, et tahan samamoodi ühele asjale pühenduda. 

Vaata ka täispikka videolugu siin: