Kuninglik paar 2016. aasta aprillis. Augustis teatas Norra kuningakoda, et printsessi abielu on purunenud. Foto: Christine Olsson/TT/Scanpix
Inimesed
29. oktoober 2018, 11:20

Norra printsessi mees sattus lahutuse tõttu haiglasse (5)

Kui Norra printsess Märtha Louise ja kirjanik Ari Behn enam kui kaks aastat tagasi lahkuminekust teatasid, ei tahtnud nad seda pikemalt kommenteerida. Nüüd on Behn kirjutanud toonastest üleelamistest avameelse raamatu.

Printsess abiellus Behniga 2002. aastal. Neil on kolm tütart. Norra õukond viitas nende abielu purunemisest teada andes lahku kasvamisele. Kuid varsti pärast lahutust asus Behn kirjutama raamatut "Inferno", kus ta nimetab lahkuminekut süngeks ajajärguks, vahendab Iltalehti.

Ari paljastab, et pärast lahutust tabasid teda ägedad paanikahood. Ta viidi haiglasse. "Ma värisesin ja hambad plagisesid. Arvasin, et suren. Mul oli selline tunne, nagu mul oleks olnud ühekorraga infarkt, insult ja hingamisprobleemid," rääkis Behn Norra väljaandele Dagbladet. 

Kuni Märtha Louise'ist lahkuminekuni oli Ari elu kulgenud täpselt tema tahtmist mööda. Abielu purunemine viis ta rööpast välja. "See oli väga raske," nendib ta, kuid lisab, et lahutus on teda kõigele vaatamata inimesena arendanud.