Inimesed

Norra printsessi mees sattus lahutuse tõttu haiglasse (5)

LISA KOMMENTAAR

räägitakse,29. oktoober 2018, 17:25
et kõik hädad ja sõjad saavad alguse naistest.
nad arvavad,29. oktoober 2018, 12:55
et oma kolmnurgaga teevad imet, aga mitte alati ja jäävad üksikuks vastupidiselt meestele, kes reeglina võtavad alati noorema naise ja saavad ka järglasi. NB! Vana naist ei taha keegi, uskuge.
naised tapavad mehi rohkem29. oktoober 2018, 12:47
kui mõni katk või sõjad kokku. Arvate, et leiate parema? Kindlasti mitte, kui ehk mõni vaid.
?29. oktoober 2018, 14:30
Kuidas naised vaid süüdi? Mind jättis mees maha, ühel päeval teatas, et armastust pole juba aastaid ja kooselu läbi. Oli siis vaja aastaid ära kasutada, kui armastust pole?
Aga kuidas mina (ja lapsed) peame nüüd nii järsku teistmoodi elama, kui mees perekonna lõhkus? Ühe inimese valikute tõttu on rikutud mitme inimese elud (need lapsed pole enam iial endised, kes katkises peres peavad kasvama).
to ?29. oktoober 2018, 14:44
mõistan sinu valu, sest kõige rohkem kannatavad lapsed, aga siin on üks AGA ja arvan, et kelle juurde ta läks, võrgutas su mehe ära ja arvatavasti oli selleks naine ja ikka jälle naised mängus. Rumal mees muidugi, sest ei leia ka mehed seda õiget, kui oma pere maha jätavad. Karma saab meid kõiki kätte ja kas sa tegid kõik selleks, et ta ära ei läheks, sest rutiinsus tapab. On vaja rohkem käia, vaadata, olla, sexida ja siis ei hakka ka kummalgi poolel igav.