Demi LovatoFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
29. oktoober 2018, 10:45

Demi Lovato ema paljastas uue uhke fakti oma tütre kohta (1)

Juulis üledoosi saanud Demi Lovato teekond tervenemise poole jätkub jõudsalt.  Tema ema paljastas reedeses intervjuus, et lauljatar on juba 90 päeva kaine püsinud.

"Olen lõpmata tänulik ja uhke, sest kuna sõltuvus on haigus, nõuab see tööd. See [tervenemine] pole kerge. Ei saa mingit lühemat teed pidi minna," ütles Dianna De La Garza Maria Menounose vestlussaates. 

TMZ.comi teatel läks Demi (26) pärast haiglast vabanemist väljaspool koduosariiki Californiat asuvasse võõrutuskliinikusse. Lauljatar oli suutnud mitu aastat kaine püsida. Emal pole aimugi, mille peale tütar uuesti musta auku kukkus. "Ma teadsin, et ta polnud enam kaine, ja toona ma muud ei teadnud. Ma ei teadnud, millega ta tegeleb, sest ta ei ela minuga koos."

Dianna sai Demi üledoosist teada alles siis, kui tema telefonile sadas sõnumite tulv. Skandaalse uudise oli paljastanud veebikülg TMZ. Üks Diannale saadetud sõnum kõlas: "Ma nägin just TMZ-d ja mul on nii kahju," meenutab ema. "Ma kartsin oma telefoni vaadata." Dianna sõitis koos teise tütrega haiglasse. "Kaks päeva olid väga rängad," meenutab ta Demi vaakumist elu ja surma vahel.