Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
3. november 2018, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 4. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Ehkki on puhkepäev, oled siiski sunnitud mõtlema palju tööalaseid mõtteid, ootamatult võib juurde tekkida veel uusigi kohustusi.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Olukorrad muutuvad üleöö, võimalik, et üsna ootamatus suunas. Igatahes on elul on sulle nii mõnigi üllatus varuks. Pead end kokku võtma, et uute olukordadega harjuda.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Mida paremini kohaneda suudad, seda edukam ja õnnelikum olla saad. Uusi olukordi pole mõtet karta, isegi, kui raskeks läheb, õpid mõndagi ning saad ülivajaliku kogemuse.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tegutse põhimõttel: enne töö ja alles pärast lõbu. Mida kiiremini tüütud asjad ära lahendada jõuad, seda rohkem jääb aega iseenda jaoks ning selleks, et elust rõõmu tunda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sa näed, et su sõbrale tehakse ülekohut. Tahaksid aidata, aga ei leia õiget teed, kuidas seda teha. Ei ole õige võtta endale vastutust teise elu eest, samas on vale lasta sõbral haiget saada.

Neitsi
23. august – 22. september

Suudad võtta ümbritsevaid inimesi sellistena, nagu nad on, ega ürita neid elama õpetada. Saad aru, et selle peale pole mingit mõtet energiat raisata.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kasuta päeva selleks, et puhata ja jõudu koguda. Ära tunne end süüdi, mõeldes kõigele, mis veel tegemata või pooleli on. Suudad sellega edasi minna, enne on vaja ennast turgutada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Nii mõnigi hea idee on üksjagu laagerdunud ning elluviimiseks valmis. Saad tegutseda oma rütmi järgi, ilma, et keegi sind kannustaks ja sult aru päriks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sa oled ilus, tark ja tubli. Pead seda iseendale iga natukese aja tagant kordama, sest pead täna väga enesekindel olema. Usu endasse, ole tugev, sellisel juhul ei saagi miski valesti minna.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Fantaasia on lennukas ja vaist hea. Sul tulevad pähe niisugused mõtted, millega saad seltskonnas hiilata, ja ka sellised mõtted, mille abil saad mingeid tööasju edasi arendada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Suhtlemist võib olla väga eriliste inimestega. Võimalikud on kontaktid välismaalastega, mis võivad viia edaspidise koostööni. Hoia rahaasjad ilusti enda kontrolli all.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Loominguliseks eneseväljenduseks vägagi sobiv aeg. Sinu tunded on tugevad, leia võimalus nende välja elamiseks loomingu kaudu.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Kui oled usin ja julge, siis saadab sind ka õnn. Palju energiat annab loominguliste hobidega tegelemine. Võta enda jaoks aega, tee seda, mis sind õnnelikuks teeb. Armusuhteis tuleb ilmselt lappida vanu probleeme. Ära eira neid, sest see, mis lõpetamata, tuleb paratamatult ühel hetkel taas kord su ellu tagasi.