"Su nägu kõlab tuttavalt" 4. saade. Foto: Robin Roots
Tele
28. oktoober 2018, 22:08

BLOGI, GALERII JA VIDEOD | „Su nägu kõlab tuttavalt“ neljanda saate võitis ülivõimsalt Nele-Liis! (2)

Neljanda näosaate võitis ülekaalukalt Nele-Liis Vaiksoo, kes sai enim punkte nii kohtunikelt kui ka oma kaasvõistlejatelt. 

Vaata kõiki esitusi taas:

Saara Kadak – Tony Basil „Hey, Mickey“ 

Liis Lemsalu – SIA „Chandelier“

Ott Lepland – Shakira „Underneath Your Clothes“ 

Nele-Liis Vaiksoo – Jenny Lind „Never Enough“ 

Tanel Padar – Artur Rinne „Vana frakk“ 

Lauri Liiv – Judy Dench „Send in the Clowns“ 

Sepo Seeman – Mr. T „Treat Your Mother Right“ 

Marta Laan – Arop „Kiki-miki“

Ott Lepland juhib tabeliseisu 155 punktiga, tema kannul on Lauri Liiv 122 punktiga, Sepo 114 punktiga ja Saara 113 punktiga. Tabeli teises pooles on Marta 88 punktiga, Nele-Liisil on 84 punkti, Liisil 82 ja Tanelil 81. 

22:17
Katharina Toomemets

Kes keda järgmises saates teeb?

Liis Lemsalu - Vitas

Saara Kadak - Silvi Vrait

Sepo Seeman - Simon & Garfunkel

Marta Laan - Sandra Nurmsalu

Lauri Liiv - Joel De Luna

Ott Lepland - Tanel Padar

Tanel Padar - Vanilla Ninja

Nele-Liis Vaiksoo - Maarja

22:07
Katharina Toomemets

Kellele andsid oma 5 punkti osalejad?

Saara -> Nele-Liis

Liis -> Nele-Liis

Ott -> Tanel

Nele-Liis -> Liis

Tanel -> Nele-Liis

Lauri -> Nele-Liis

Sepo -> Ott

Marta -> Nele-Liis

22:04
Katharina Toomemets

Mart Juur andis oma maksimumpunktid Otile

22:03
Katharina Toomemets

Ka Evelinile meeldis enim Nele-Liis ning oma 12 punkti andis ta just Nele-Liisile

22:01
Katharina Toomemets

Olav ja Tanja andsid 12 punkti Nele-Liisile

21:41
Katharina Toomemets

Mart: See oli võrratu number. Hästi vahva. Arvestades seda, kui populaarne on mõminaräpp, siis me peame seda kajastama ka näosaates. Sõbralik sarž oli selle asja nimi.

Olav: Hästi vahva on kuulata neid numbreid, kus pool on originaal ja pool tehakse järele. Vahva, et poiss oli täiesti autentne ja kõrval tuli Arop, kes oli natuke ka Beebilõusta häälega. Seda, et sa räppida oskad, me teame, aga et oskad teha seda ka ilma kirveta, oli mulle uudis. 

Tanja: Kuidagi see olek ja laisalt laulmine, küljega vaatasin, et täitsa mehelik käitumismaneer oli laval ja sulle sobivad sellised lood. Sarnaseid toone oli päris palju. Väga tubli, Marta, äge oli.

Evelin: Minu meelest ei olnud Beebilõustaga sarnane, oli just Aropi heatujulisus. Väga mehelik. Ma ütleks, et Marta on palju mehelikum, kui Ott on naiselik. See soeng sobib sulle jube hästi. Mulle kõik meeldib. Ma Marta tuleks sinuga deidile ka, kui sa kutsuks. Täitsa kobe mees. 

21:35
Katharina Toomemets
"Su nägu kõlab tuttavalt" 4. saade. (Robin Roots)
21:31
Katharina Toomemets

Marta "Arop" Laan esitab loo "Kiki-miki"

21:20
Katharina Toomemets

Evelin: Sepo, sa oled nii loll! Täiskasvanud inimene läheb lavale, paneb sukkpüksid jalga, lühikesed püksid... lihtsalt see on nii loll. Ma saan aru, et kui juba oli mingi maadleja, siis püüti temast kõik kätte saada. Tanja enne nuttis, ma naeran, täiuslik meelelahutus.

Mart: Sa Sepo oled tõesti loonud laval väga pingelise tähendusvälja. See karakter ühest küljest meenutab Üllar Jorbergi, aga teisest küljest professor Juri Lotmani. Ma ei tea, miks. Ma olen juba teist korda selle saate jooksul näinud UFO-t ja ma tahaks nutta.

Olav: Mulle tegi selle numbri juures kõige rohkem lusti see, et kaks nädalat tagasi me nägime samas kehas Mart Helmet. Räpparitel on see, et sa ei loe mingit teksti, vaid sa lood selle käigupealt. Kui meil pole palju emadepäevalaule, mis läheks südamesse, siis sa nüüd tõid ühe juurde.

Tanja: Mina ei teadnud, et Mr. T laulab midagi, tuli ka üllatusena. Tekkis küsimus, et miks ta sinna pandi. Silmad käisid edasi-tagasi, pidi laulma. Teksti sõnum on ju väga tähtis, et kohtle oma ema hästi. Kui mu poeg hakkab kunagi asjadest aru saama, siis ma ütlen, et kui sa ei käitu korralikult, siis ma helistan Sepole. 

21:14
Katharina Toomemets
"Su nägu kõlab tuttavalt" 4. saade. (Robin Roots)
21:10
Katharina Toomemets

Sepo Seemanist saab nüüd Mr. T.

21:09
Katharina Toomemets

Tanja: Lauri, väga-väga hea töö. Hästi väärikas, naine kogemustega. Judy ei ole ülihea laulja, ta on väga hea näitleja. Ta jutustab lugu, annab edasi mõtet. Lühikesed fraseeringud, teatud mustad noodid, kärin, kõik oli olemas. Tema teadis, sina teadsid, millest sa jutustad. Väga peenelt tehtud.

Evelin; Mu meelest sa tegid seda numbrit suure lugupidamisega. Mulle meeldivad numbrid, kus ei tehta nalja. Üks asi, mille kallal ma noriksin on see, et sul on 40 aastat liiga vähe. Aitäh selle ilusa pieteeditundega tehtud numbri eest.

Mart: Väga vastuolulised tunded. Kui Lauri ilmus lavale ja nägi väläja nagu Evelin ILves, siis ma mõtlesin, et hakkab nalja saama. Aga ühel hetkel see elevus kadus, sain aru, et Evelin on seal, kus ta on ja sina, Lauri, teed tõsisemat karakterit. 

Olav: Ma alguses vaatsin, et Leslie Nielsenile on pandud kleit selga ja hakkab pulli saama. Siis vaatasin, et ei ole ja täitsa tõsine number. Vanadaamina tundud sa sümpaatsem kui noore naisena. Väga ilusasti tegid seda. 

21:03
Katharina Toomemets
"Su nägu kõlab tuttavalt" 4. saade. (Robin Roots)
20:59
Katharina Toomemets

Lauri Liiv – Judy Dench „Send in the Clowns“ 

20:50
Katharina Toomemets

Olav: Nagu ma olen välja uurinud, on see originaalis hästi kurb lugu. Sellest tehti Eestis väga lõbus lugu. Sind vaadates lks nägu naerule. Ma ei ütleks, et see meenutaks mulle noort või vana Artur Rinnet. Pigem see meenutab Tanel Padarit, kes on hakanud süüa keetma ja keda saadab suurepärane klaverimängija. Lahe number.

Tanja: Väga äge number oli, hästi rõõmus ja hästi palju sõnu, mille sa õppisid üllatavalt hästi pähe. Kui isegi väga tahta, ei saa kaasa laulda seda refrääni. Teatud vana kooli koolitatud häält oli ka. Ma ei tea, mis animafilmi karakter sa võiks olla, aga äge. Sa meeldid mulle.

Evelin: Mul on hea meel, et sa oled siin meie hooaega esindamas. Ma saan aru, et teie hääleulatus on täiesti erinev. Aga oli see estraadlikkus, kergus, sära silmis. Viimane noot võiks anda sellele loosimasinale järgmiseid mõtteid, mida teha. 

Mart: Väga hea, Tanel. Tubli töö. 

20:43
Katharina Toomemets
"Su nägu kõlab tuttavalt" 4. saade. (Robin Roots)
20:40
Katharina Toomemets

Tanel Padarist saab legendaarne Artur Rinne ja ta esitab loo „Vana frakk“ 

20:38
Katharina Toomemets

Mart: Me nägime praegu laval jõudu, imet. Aitäh, Nele-Liis. 

Olav: Mul on meeles, kui ma esimest korda seda filmi nägin, see laul meeldis mulle juba tol ajal. Sa laulsid seda suurepäraselt. Mulle tavaliselt meeldib, kui tehakse pulli, aga teinekord on tore, kui keegi tuleb ja laulab lihtsalt väga head laulu.

Tanja: Mina arvasin, et me oleme sõbrannad ja sa ajad mind nutma. See lugu on mu täiesti lemmik sellest filmist, see on nii võimas. Sina oled võimas vokalist nagunii. Seal on väieksed detailid, mis vist pole kohe kuulda. Kõik teatraalsus, see nii hästi sobib, mul on nii hea meel sinu üle. 

Evelin: See oli täiuslik. Mulle meenus, et 17 aastat tagasi ühe vana-aastaõhtu raames ma tegin sinu paroodiat. Ma enam sellist tükki ei julgeks mitte kunagi ette võtta. Ma kõik mütsid võtaks peast ära, kui mul neid oleks. Aitäh. 

20:34
Katharina Toomemets

Kohtunikud näevad välja, nagu hakkaks iga hetk nutma!

20:32
Katharina Toomemets
"Su nägu kõlab tuttavalt" 4. saade. (Robin Roots)
Loe rohkem