Inimesed

EVELIN ILVES: Presidentuuri ajal väliskülalistele leiba küpsetades muutus kõik (29)

Toidutare, 28. oktoober 2018, 08:39
Foto: Kalev Lilleorg(Naisteleht
Toidutare kolumnist Evelin Ilves kirjutab, et kõige suurem luksus on eriline elamus, mis on loodud just sulle ning tal on hea meel, et on suutnud sellest luua endale elatusallika.

Evelin meenutab kohtumist maailmas väga tuntud ja hinnatud reisispetsialisti Anthony Berklichiga, kes kinnitas - kõige erilisem elamus on igal maal toit. 

"Kui ma paarkümmend aastat tagasi arvasin, et meie leib ja lugu on välismaalaste jaoks liiga rustikaalne ja keeruline, siis presidentuuri ajal väliskülalistele leiba küpsetades muutus kõik. See oli elamus nii hiinlastele kui ameeriklastele, kõnetas ühtviisi Aasiat, Alaskat ja Okeaaniat. Sama juhtus ka paljukogenud Berklichiga. Ta tunnistas, et kogu tema suhtumine leivasse muutus tol õhtul radikaalselt."

Mis täpsemalt juhtus, seda loe edasi Toidutarest!

Samal teemal

1. november 2018, 14:39
Harper's Bazaari reisiajakirjanik kiidab lihtsat ja tervislikku Eesti toitu

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee