Foto: Tõnu Trubetsky jun
Saund
27. oktoober 2018, 21:33

VAATA | The Flowers of the Universe avaldas uue video (9)

Tõnu Trubetsky ingliskeelne bänd The Flowers of the Universe avaldas uue singli ja video kevadel ilmuvalt plaadilt. 

"Sticking Around" autor on Juhan Saharov. "See on meie plaadi ainuke külalisautori lugu, ülejäänud kõik on minu kirjutatud," kommenteerib Tõnu Trubetsky.

"Teeme 70ndate glämmrokki, kuna noorena meeldisid mulle väga sellised bändid nagu The Sweet, Sparks, Smokie, Bay City Rollers ja muidugi Suzi Quatro.  See stiil meeldis mulle siis ja meeldib praegu, mu maitse ja põhimõtted ei ole aastatega muutunud," räägib Trubetsky. 

Algselt The Flowers of Romance nime kandnud bändi lõi Trubetsky koos sõpradega üsna spontaanselt 1999. aastal New Yorgis. "2011. aastal hakkasime esinema The Flowers of the Universe nime all ning bändi comebacki esimene kontsert toimus Riias klubis Depo 6. jaanuaril 2018," selgitab bändi solist. 

"Vanas koosseisus tuuritasime päris palju mööda maailma: Pariisis, Riias, Berliinis, Brüsselis, Helsingis, Stockholmis, Varssavis, Antwerpenis. Indias Dharamsalas mängisime ka Tiibeti olümpiamängudel. Nüüd on plaan rohkem Eestis kontserte anda."

Erinevatel aegadel on bändist läbi käinud Sid Vicious, Anti Pathique, Allan Vainola, Bruno O’Ya, Pexte Paxter, Camille Camille jt. B

Video autorid on Tõnu Trubetsky ja Tõnu Trubetsky jun.  Loo on miksinud ja masterdanud Petri Lapintie (ex Dingo) Soomes, Soundsupreme stuudios.

Bändi kuuluvad: Tõnu Trubetsky - laul, Rein T. Rebane - kitarrid/laul, Sven Hendrikson - basskitarr, Tatiana Gashimova - viiul. Trummid on sisse mänginud Eimel Kaljulaid.