Vahur KersnaFoto: Alar Truu
Inimesed
26. oktoober 2018, 07:53

Vahur Kersna: Urmas Ott ei sündinud juhuslikust üheöösuhtest peale kirglikku tantsupidu Otepää kultuurimajas

Kui möödunud nädalal eetris olnud Vahur Kersna Urmas Otti käsitleva telesaate täiendatud versioonis rääkis Urmase onunaine Pia Astrid Ott sellest, kuidas abikaasa saatis ta Urmase bioloogiliselt isalt Ilmar Palumaalt rasestunud Elleniga abiellumist nõudma, siis tekkis paljudel küsimus, miks Palumaa ikkagi keeldus.

„Kahjuks ei saa me seda kunagi teada, sest kõik asjaosalised on tänaseks siitilmast lahkunud,“ ohkab Vahur. „Kuid ühte võime nüüd küll kindlalt väita – Urmas ei sündinud juhuslikust üheöösuhtest peale kirglikku tantsupidu Otepää kultuurimajas, vaid – neil oli ikka tõsine lamuur! Seda kinnitavad fotod, mis jõudsid minuni paraku sedavõrd äsja, et need ei pääsenud saatesse ega raamatusse,“ räägib Kersna fotodest, mis on pärit Urmase poolvendade Priit ja Alvar Palumaa kodusest pildialbumist.

„Ilmar Palumaalt sai Urmas geenid, mis tegid temast meie läbi aegade parima intervjueerija ja üle Nõukogude Liidu superstaari, kellele oleme võlgu kuldse ausamba Eestist ja eestlastest sedavõrd võimsa ja positiivse imidži kujundamisel sadade miljonite teadvuses,“ lisab ta.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas.