Tajuja ReiliFoto: Meeli Küttim/TV3
Tele
25. oktoober 2018, 21:28

Tajuja Reili: ma ei oleks osanud isegi kõige hullumeelsemates unenägudes ette näha, milliseid muutusi saade kaasa toob

"Usun, et Eesti rahvas sai seda väga ilmekalt suurel ekraanil näha. Saatejuht Eve küsis ka suurepärase küsimuse, mis see on, mis lööb inimese eraelus nii sassi, et ta ei suuda praktiliselt enam saate ülesandeid teha," räägib Reili saatest "Eesti selgeltnägijate tuleproov" väljalangemisest.

"See aeg oli tõesti minu jaoks isiklikult keeruline ning uus, kuid tänaseks päevaks ei vahetaks seda millegi vastu," lisab ta.

"Ausalt, üks asi, mis pani mind pikalt mõtlema, kas osaleda või mitte, oli teadmine, et selleks ajaks, kui saade eetrisse jõuab ning inimesed seda näevad, olen mina muutunud ning minu teadlikkus avaram, seega muidugi lahendaksin olukordasid teisiti. Kuid samas, kas siiski teeksin seda, kui mul puuduks see kogemus just sellisel kujul?" mõtiskleb naine tagantjärele, kas teeks saates midagi teistmoodi.

Reili sõnul kaamerad ja võttemeeskond tema ülesannete lahendamist ei seganud. "Igat olukorda mõjutavad alati väga mitmed erinevad asjad, ei usu, et võttemeeskond ja kaamerad midagi erilist on, vaid lihtsalt uus olukord, millest sai tohutult õppida. Vahel oli võttemeeskond just toeks, samuti teised osalejad. On palju hingelisi hetki, mis elusid muutsid, kuid kunagi ekraanile ei jõua," avaldab ta.

Tajujale andis saates osalemine suure kogemuse. "Seda, milliseid muutusi saade kaasa tõi ning kuhu tänaseks enda isiklikus arengus ja elus olen jõudnud, ei oleks osanud saate salvestuste alguses isegi mitte kõige hullumeelsemates unenägudes ette näha." 

Naise sõnul on võimalus võita kõigil. "Kui oled teisi võistlejaid tundma õppinud ning näinud, mida keegi suudab ja kuidas aitab, siis on kõik omamoodi erilised ning võitjad. Olen tänulik, et ei pea seda otsust tegema."