SENI TUNTUIM ROLL: Grete Klein „Padjaklubi“ Laurana.Foto: TV3
Inimesed
25. oktoober 2018, 18:42

ELU TEINE SUUREM ROLL: Grete Klein sai osa uues noortesarjas, mille produtsent on tema elukaaslane

Grete Klein on televaatajatele tuntud enamasti seriaali „Padjaklubi“ tegelase Laurana, kuid nüüd lööb ta kaasa ka oma elukaaslase Ergo Kulla produtseeritud uues noortesarjas „Miks mitte?!“.

Kuigi Grete teeb sarjas kõrvalosarolli, proovis ta siiski seda karakterit praegusest „Padjaklubi“ Laura rollist eristuma panna. „Paratamatult on neil, kes on „Padjaklubi“ vaatajad, mind mõnes muus rollis keeruline ette kujutada, kuid soovisimegi, et selle seriaali karakter temast kindlasti erineks. Niisiis proovisime Ergoga (Ergo Kuld – Grete Kleini elukaaslane ja sarja režissöör – toim) näiteks maneere ja isegi hääletämbrit muuta,“ räägib ta.

Grete mängib uues sarjas peategelase Anna (keda kehastab Pirte Laura Lember) töökaaslast Rebekkat. „Rebekka on korraliku elukooliga ettekandja ja üksikema. Ta on kogenud ebaõiglust ja seetõttu juba mõnevõrra karastunud. Samuti teab ta, kuidas meelelahutusmaailmas asjad toimivad. Nooruke Anna, kelle unistus on saada räppariks ja kes perekondlike olude sunnil temaga samasse restorani tööle tuleb, tundub Rebekkale järjekordse ullikesena, kes ka ilmselt õige pea elult valusalt vastu näppe saab,“ tutvustab Grete.

Tema sõnul oli end mingisse teise rolli asetada väga põnev. „Ma ei ole ju teinud teisi rolle – olen teinud nipet-näpet, teinud veidikene filmis kaasa, mõnelauselise seriaalirolli ka enne „Padjaklubi“. Seega oli see tõesti väga põnev kogemus!“ rõõmustab näitleja. 

Põhiteema: koolikiusamine

Seriaali üks põhiteemasid on koolikiusamine – kuidas sellest üle olla ja eakaaslaste negatiivsusest olenemata oma unistusi jahtida. Grete sõnul on kiusamise teema tema jaoks vägagi tuttav. „Sarja teema puhul panengi hästi tähele just kiusamise poolt, kuna ka mul endal on olnud sellega kokkupuuteid. Sarja esimest osa vaadates tuli tegelikult see olustik tuttav ette ja tunnegi tuli meelde. Mäletan, et koolis – nagu seriaaliski – olid kujunenud mingid kambad, olid nii-öelda kõige ägedamad, siis vähem ägedad ja siis veel need, keda pidevalt kiusati. See on tegelikult hästi kurb. Ma ütleks, et koolikiusamine on kindlasti teema, millest tuleb rääkida ja millega rohkem tegelda,“ arutleb ta.

Õnneks on Gretel kooliajad selja taga ning nüüd on ta elamas õnneliku täiskasvanuelu. Mõned nädalad tagasi andis ta teada rõõmustavast uudisest, et on oma elukaaslase Ergo Kullaga perelisa ootamas. Naise sõnul on „Miks mitte?!“ esimene hooaeg juba täies mahus filmitud, nii et seriaalis teda beebikõhuga näha ei saa. 

Muide, ka „Padjaklubi“ kümnes hooaeg sai eelmisel nädalal purki, kuid järgmisel hooajal võib Gretet juba ümarama kõhuga näha. „Meil on suur üllatus juba selle hooaja lõpus. Ma mõtlesingi, et ehk peaksin sellest veidi rääkima, sest väga paljud murelikud fännid kirjutavad mulle ja küsivad, kas ma ikka olen järgmisel hooajal „Padjaklubis“, mis saab Laurast ja kas üldse „Padjaklubi“ veel jätkub? Ma võin öelda, et jah, jätkub, ja ka Laura on kindlasti järgmises „Padjaklubi“ hooajas täiesti olemas. Ei kao ma kuhugi, kindlasti jätkan!“