Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
25. oktoober 2018, 16:20

Meghan Markle'i õde nimetab naist pärast Fidži kõnet valetajaks (1)

Kuigi Samantha Markle vabandas nädal tagasi Meghani ja Harry ees kõige eest, mis ta on öelnud, kisub ta nüüd uuesti oma õega tüli üles.

"Ülikooli lõpetanuna tean isiklikult uhkus- ja ärevustunnet, mis ülikoolis käimisega kaasneb. Alustades kirjaga, mis kinnitab vastuvõttu kuni eksamiteni, mille õppimiseks veedad loendamatult hiliseid tunde, elukestvate sõprussuheteni ning hetkeni, mil saad oma diplomi. Kõrgema hariduse omandamise teekond on imeline, mõjuvõimas ja pöördeline," vahendab Meghani Fidžil peetud kõnet E! Entertainment.

Naine lisas, et teab väga hästi, kui keeruline võib olla õpingute eest tasumine. "Olen kursis ka sellega, kui raske on paljudel kõrgemat haridust endale lubada - ka minul oli sellega raskusi. Sain ülikoolis käia ainult tänu stipendiumitele, finantsabile ja osalise tööajaga töötamisele. Kuid see oli ilma igasuguse küsimuseta seda väärt."

Pärast Meghani kõnet kirjutas Samantha Twitteris, et õe jutt on vale. "Kogu tema hariduse eest maksis meie isa! See kõne ei ole tõsi. Ta peaks naisi inspireerima tõe ja tänulikkusega."