Jessica AlbaFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
25. oktoober 2018, 14:15

Jessica Alba minevik: naine rööviti 15aastasena filmi võtteplatsilt

Jessica Alba, kes oli üks Hollywoodi nõutumaid naisnäitlejaid, on viimastel aastatel tagaplaanile hoidnud ja pühendunud perele. Naise minevik on aga kirju ja koletu, vahendab Mirror. 

Aastal 1996 hakkas Jessica, kes tegi kaasa sarjas "Flipper", saama imelikke kõnesid. Naine arvas, et tegu on naljaga, kuid lõpuks rööviti ta sarja võtteplatsilt ning ta oli 14 tundi teadmata kadunud. Lõpuks leiti ta kinniseotuna autopagasnikust. Imelik oli aga see, et hiljem ei suutnud Alba röövi kohta mingit infot anda ja uurimine lõpetati. 

"Vanemad mehed lõid mulle külge ja mu noorusaja pastor ütles, et põhjuseks on see, et ma kannan provokatiivseid riideid, kuigi ma ei kandnud. Tundsin, et olen vastassoole igatpidi ihaldusväärne ja see on minu süü ning see pani mind oma keha ja naiseksolemist häbenema," ütles Jessica. 

Jessica rinnad hakkasid arenema üsna varases eas ja kooliadministraator nimetas teda seetõttu litsiks. Teda kiusati, tema keha mõnitati ning see viis söömishäireni. "Paljudel tüdrukutel on söömishäired ja minul olid ka." Jessica tunnistas, et ei näe end kunagi kauni naisena. 

Naine on pärit kristlaste perest ja seks enne abielu ei olnud lubatud. Ta hoidis küll oma süütust, kuid käis teismelisena kohtamas kõigiga, kes teda välja kutsusid. "Läksin põhimõtteliselt iga kutiga välja, kes mind kutsus, sest eriti keegi ei kutsunud."

Jessica jäi usule kuni meelelahutusärisse sisenemiseni truuks. Ta armus biseksuaalsesse tantsijasse, kellega ta kohtus neljal õhtul nädalas ühes geiklubis. "Ma olin temasse nii armunud ja arvasin, et see mees ei lähe kindlasti põrgusse. Minu kristlastest sõbrad ei aktsepteerinud seda."

Filmi "Dark Angel" võtteplatsil kohtas naine aga Michael Weatherly't ning lõpuks olid nad neli aastat suhtes. Mees palus Jessica 20. sünnipäeval naise kätt - olgugi, et neil oli 12 aastat vanusevahet ja naise vanemad teda ei aktsepteerinud.

2003. aastal mindi lahku. "Ma olin vaid 18aastane, kui temaga käima hakkasin. Olin süütu. Teadsin, et tahan inimesesse, kellega magan, olla armunud, kuna pea kõigi mu tuttavate esimene seksuaalvahekord oli kohutav."

2004. aastal oli ta mõnda aega koos Mark Wahlbergiga, hiljem käis ta kohtamas pesapallimängija Derek Jeteriga. Samal aastal tutvus ta "Imelise neliku" võtteplatsil produtsent Cash Warreniga, kellega 2008. aastal ka abiellus. Paaril on kolm last - 2008. aastal sündinud tütar Honor, 2011. aastal ilmavalgust näinud tütar Haven ning mullu sündinud poeg Hayes.