Anu Saagim, Renee Meriste
Inimesed
25. oktoober 2018, 13:54

VIDEOINTERVJUU | Renee Meriste: Eesti kuulsus on õnnelik selle üle, et ta on kuulus, ega saa aru oma väärtusest turul (5)

Palusin hommikusöögile viimased 12 aastat Los Angeleses elanud Renee Meriste, kes on magistrikraadiga muusikatööstuse ettevõtja ja tuli nädalaks Tallinnasse, et promoda oma värskelt ilmunud raamatut "Mina teen sind kuulsaks!" ja viia sel laupäeval Georg Otsa nim. Tallinna Muusikakooli aulas (Vabaduse väljak 4) läbi samanimeline avatud seminar. 
 

Renee Meriste on tuntud kui kunagise ülieduka tüdrukutebändi Vanilla Ninja mänedžer ja meelelahutusväljaande Just! üks omanikest. Renee on abielus Vanilla Ninja endise solisti Maarja Kiviga, kellega koos on tal kaks last. Tänavu septembris täitus paaril 14 abieluaastat. 

Muusikatööstuses on Renee tegelenud kõigega ja pidanud mitmeid ameteid - alates autojuhist ja plaadimüüjast laadal kuni vastutanud maailma suurimate staaride üle miljardi dollariliste finantside eest. 

Raamatus avanevadki muusikatööstuse telgitagused ja Renee suured kogemused ja tähelepanekud, mis on raamatusse kirja pandud ning võivad abiks olla paljudele.

Pikka intervjuud Reneega loe SIIT