Inimesed

VIDEOINTERVJUU | Renee Meriste: Eesti kuulsus on õnnelik selle üle, et ta on kuulus, ega saa aru oma väärtusest turul (5)

LISA KOMMENTAAR

Mulle meeldis see vibe ja nõuanded, aitäh intervjuu eest2. juuni 2019, 19:24
Mida juttu?29. oktoober 2018, 21:12
Ma olen korduvalt palganud eesti "kuulsuseid", kes kahjuks vägagi hästi teavad mida nad väärt on! Ja mitte vähe nende endi arvates - summad mida esinemise eest küsitakse on uskumatud. Mõni neist võiks oma vanaema käest küsida palju ta pensi saab ja siis oma "väärtuse" üle veidi mõelda
...26. oktoober 2018, 17:40
juhei25. oktoober 2018, 16:45
Asjalik jutt :) Aga tekkis küsimus :) Miks on Riik jätnud nagu liiga palju asju ära teha just inimestel endil ja jätnud liiga palju koormat inimese ehk kodaniku kanda? Seda ütlust olen palju kuulnud, et tehke ise, mis te virisete, siit kohalt tahaks vastu küsida! Mille eest, siis üldse Eesti kodanik makse maksab ja milleks meile poliitika ja selline süsteem, kui öeldakse tehke ise? Mille eest palka tegelikult ka makstakse? Kui ma oma tööd teen, siis praegu ma küll ei saa öelda, et keegiteine selle minu eest ära teeks aga palga võtan ikka ise vastu :) Naljakoht! Suurprobleem on Eesti Riigis veel see, et Miljoneid euroseid on lahkelt antud Eesti Riigist välja aga kui Rahval või Eesti Riigil midagi vaja on, siis öeldakse ei ole :) Tänapäevani on asrusaamatu mulle, miks Kreekale 500miljonit eurot anti aga oma rahvas ei saa normaalse suurusega rongisgi sõita, tipp aegadel,päevadel on kõik kokku surutud,?Nii kergekäeliselt antakse suuri summasid mujale riikidesse, siis on raha kohe miljoneid eurosid võtta.
Saade üldkokkuvõttes meeldis ja meie Eestlased peame tõesti mõtlema, mida me siis ära saaksime teha,et meie Riigi rahasid, siit lihtsalt mujale välja ei antaks. Praegune korraldus on küll Riigil läbi mõtlemata, loodan, et järgmisi miljonneid eurosid nii sama välja ei anta, kui antakse, siis on selge märk sellest, et soovitakse Riik laostada.
Musi25. oktoober 2018, 16:37
väga asjalik jutt. tänud Renee ja Anu.
Elukutseline Setu25. oktoober 2018, 16:12
See on kuidagi tuttav laul, et kuidas turul olla:
Lõpuks on ainult, kõik ainult enesemüümine,
turul me oleme vennad ja õed.
Tükk haaval, jupp haaval,
päev haaval, tund haaval
üksteisel müüme omad ususd ja tõed.
PK25. oktoober 2018, 15:37
Uskumatu kodanik,lubab õpetada kuidas kuulsaks saada aga ei suuda seda isegi oma naisele selgeks teha .püüdnud on küll mõlemad aga tulemus on kahvatu.