Andrus Elbing, Ingrid MändFoto: Kuvatõmmis TV3 videost
Inimesed
25. oktoober 2018, 13:53

TV3 VIDEO | Beebilõust: õnneliku suhte saladust ei ole olemas! (6)

TV Play sarjas "51 küsimust" uue hooaja esimese vastajana oli Brigitte Susanne Hundi "pihitoolis" Andrus Elbing ehk räppar Beebilõust. 

Videoloos rääkis räppar söögist, muusikast, horoskoobist, sotsiaalmeediast ning sellest, millist erakonda ta pooldab või mis on tema unistuste auto. 

Beebilõust avaldas, et tema kaaslane ja mänedžer Ingrid Mänd sai meedia poolt hellitava nime "Kopli krahvinna" pärast seda kui räppar oli postitanud sotsiaalmeediasse pildi, kuhu juurde lisanud kommentaari "krahvinna kolis sisse" "Meedia korjas selle üles ja nüüd ta nimi ongi krahvinna."

Kuigi sotsiaalmeedias ei ole räpparilt viimasel ajal infot ja pilte tulnud, näeks ta ennast ühel päeval juutuuberina. 

Intervjuus selgus räppari salajane kirg, milleks on maalimine. "Ma ei tea, kas ma just talent olen - sest maalimisest ma midagi ei tea, aga ma tegelen sellega," lausus mees. Beebilõust avaldas ka saladuse, et veel selles aastanumbris on plaan avaldada album. 

Räppari hinges ei puudu ka romantiline pool. Andrus rääkis, et lillede kinkimine peab tulema ainult südamest. "Kui ikka peolt tuled, siis kisud potist koos juurtega!" naeris ta.

Videos selgus, et meeste suurimaks stiiliapsakaks peab Beebilõust liiga palju stiili. Raha annetaks räppar loomade varjupaigale.

Kuigi unistuste autot Beebilõustal pole, siis unistuste kodu on tal olemas - see on maja Saaremaal. Kui valida Liis Lemsalu ja ansambli Nexus vahel, siis jagaks räppar ühist mikrofoni tüdrukutebändiga. 

Mees tunnistas videos, et vahel käib Eesti ühiskonnas kõik närvidele, aga samas algab kõik iseendast. Nii ei poolda ta ka ühtegi erakonda. "Olen inimese poolt!" ütles mees. Beebilõust jagas mõtet, et õnneliku suhte saladust kui sellist ei ole. "Kogu aeg peab töötama." Lõvi tähtkujus sündinud räppar ütles, et usub mingil määral ka horoskoope.

Täispikka videot vaata siin: