Jennifer GarnerFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
25. oktoober 2018, 10:06

Jennifer Garner käib pärast Ben Affleckist lahutamist taas kohtamas

Jennifer Garner, kes lahutas näitleja Ben Affleckist, on oma eluga edasi läinud ning kuuldavasti käib ta juba paar kuud kohtamas ärimehe John Milleriga, vahendab ET.

Väljaande allika sõnul kohtus paarike ühiste sõprade kaudu. "Nad on käinud linnast väljas mehe kodus romantilistel õhtusöökidel. John on soe, lõbus ja väga tark. Ta on ärimaailmas tõeliselt edukas," paljastab allikas. 

"Jeni ja Beni abielu on juba ammu läbi ning seni on naise prioriteediks olnud alati lapsed. Ta teadis, et peab ilma Benita omale uue elu looma. Alguses polnud see kerge ning ta pidi sundima end kohtamas käima. Kui ta seda lõpuks tegi, otsustas ta selle osa oma elust privaatsena hoida."

Garneri sõbrad olla uue peigmehega rahul. "Nad teavad, kui palju Jen on viimastel aastatel haiget saanud ja on juba pikka aega soovinud, et ta end hästi tunneks. Nad on õnnelikud, et saavad teda õnnelikuna näha. Jenniferil läheb praegu väga hästi ja ka Ben on lõpuks oma kainust tõsiselt võtma hakanud."

John oli abielus viiuldaja Caroline Campbelliga, nad andsid lahutuse sisse aastal 2011, kuid see pole veel lõpule jõudnud - nad ootavad kohtuniku allkirja. Jennifer Garner ja Ben Affleck läksid lahku aastal 2015 ning nende lahutus jõustus sel kuul.