Kaklevad pruudid ja pöörane poissmeesteõhtu Klubis TeaterFoto: Renee Lutterus
Inimesed
24. oktoober 2018, 22:59

PILDID | Kaklevad pruudid ja pöörane poissmeesteõhtu Klubis Teater

Nädalavahetuse parimad kaadrid: kaklevad pruudid ja pöörane poissmeesteõhtu!Nädalavahetuse parimad jäädvustused viisid meid seekord Klubisse Teater, kusBachelor(ette) peo ajal täitsid saali lõbusad tüdrukud ja poissmehed. Küll aga, seal kus on palju rahvast, seal ka juhtub. Nii ka Klubis Teater, kus õhtu kulmineerus pruudikimbu viskamisega. Ja siis see juhtuski - laval võis näha ka pingelist pruudikähmlust. 


Peol oli kohal ka imekaunis ja andekas Maria Tammeorg, kes vaid mõned tunnid enne Tallinn Fashion Weeki oma värsket moekollektsiooni esitles.

Laupäevane Klubi Teater pidu oli ametlikuks jätkupeoks Eestis esmakordselt toimunud Hypertown tehnoloogia ja e-Spordimessile, kus samuti päeval vägevate kostüümidega võistlusele kaasa elati. Kõiki külalisi olid selle puhul ootamas ka võrratud erikokteilid.

Nii koguneski Klubisse Teater sel õhtul tõeliselt värvikas seltskond ja meeleolukas pidu saadeti üheskoos hommikusse.

Kuid juba sel reedel on põhjust taas Klubi Teater poole sammud seada. Harukordne võimalus on klubi külastada ka noorematel! Koolivaheaja puhul on klubis sel reedel vanusepiirang 18+ ning PLAY STATION peo raames on lavale astumas KRISTEL AASLAID & DJ Philgood! 

Vaata pilte!