Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
24. oktoober 2018, 11:39

Rosie O'Donnell (56) kihlus noore seksika naispolitseinikuga (4)

Lesbiline koomik ja saatejuht Rosie O'Donnell kinnitas kuuldusi, et ta on kihlunud endast tunduvalt noorema politseiniku Elizabeth Rooneyga.

O'Donnell (56) ja Rooney (33) avalikustasid oma armusuhte eelmise aasta novembris. Rosie kinnitab ajakirjale People kihlumist, kuid tunnistab, et pulmad jäävad kaugemasse tulevikku.

 
 
 
View this post on Instagram

T.G.I.F 🐎 ❤ #MountedPolice

A post shared by E L I Z A B E T H 🍀 🇮🇪 (@blue_eyedsoul) on

"Oleme mõlemad otsustanud, et nii on kõige parem. Elizabeth elab praegu Bostonis ja mina siin New Yorgis. See on olnud kaugsuhe. Kõik on olnud suurepärane," kinnitab Rosie ning kiidab oma kallimat, et too on sõjaväeveteran ning oli teenistusajal võitmatu poksija.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by E L I Z A B E T H 🍀 🇮🇪 (@blue_eyedsoul) on

O'Donnell tunnistab, et fännid on Rooneyt segamini ajanud tema 20aastase tütre Chelsea'ga, kes ootab esiklast ja kelle suhted emaga on pingelised. "Paljud inimesed ütlevad: "Oh issand, Chelsea näeb nii hea välja!" Mina vastu. "See pole Chelsea. See on mu tulevane naine.""

Jutusaate "The View" endine saatejuht oli varem abielus Michelle Roundsiga, kes end mullu septembris 46 aasta vanuses tappis. Neil on viieaastane tütar Dakota. Lisaks on Rosie'l neli last eksabikaasa Kelli Carpenter-O'Donnelliga.