Ketlin Kütt ja Üllar SaaremäeFoto: Kristjan Lepp/Ajakirjade Kirjastus
Inimesed
24. oktoober 2018, 11:28

Topeltõnn! Üllar Saaremäe perre sündisid kaksikud: kõik on kena ja elu on rõõmu täis! (41)

Näitleja Üllar Saaremäe (48) ja tema kallima Ketlini (36) perre sündisid möödunud ööl kaksikud tütred. Värske isa võtab telefoni hingeldades vastu ja tunnistab, et puhata ei ole siiani veel saanud. "Jooksen siin poe vahet hetkel. Aga kõik on kena ja elu on rõõmu täis!" lausub Üllar emotsionaalselt.

Üllar räägib, et sünnitus möödus kenasti ja värse ema tunneb end väga hästi. "Kõik möödus suurepäraselt, ilma intsidentideta. Väga kena on meil see värk." Nimed on vastsündinutele küll välja valitud, kuid hetkel jätab Üllar need mainimata. "Nad on küll olemas, aga kirja ei ole veel pannud. Enne kui ei ole dokumenteeritud, ei ole väga laialt seda uudist levitanud," naerab ta.

Ketlin, kelle Instagrami kontolt leiab juba mõnda aega erinevaid pilte, millel paarisarv asju, avaldas pildis uurest lillekimbust ning juures olid märksõnad paarisarv ja tehtud, andes mõista, et nüüd on beebid ilmavalgust näinud. Pildi all sooviti paarile õnne suursündmuse puhul ning Ketlini vastused ei jätnud kahtlust - kaheliikmeline pere on kasvanud neljaliikmeliseks. 

View this post on Instagram

#paarisarv #tehtud 🎀🎀

A post shared by Ketlin Kütt (@ketlinkytt) on

Kaksikute ootuse paljastas Üllar sel suvel Kroonikas. "Oleme väga õnnelikud," kinnitasid Üllar (48) ja Ketlin (36). Laste sünnitähtaeg pidi olema oktoobri lõpus või novembri alguses. 

Üllar lahutas 2016. aasta novembris oma abielu teatrikunstnik Kristi Saaremäest. Möödunud aastal leidis ta uue armastuse tööpostilt ning hakkas kohtamas käima seriaali "Siberi võmm" kostüümikunstniku Ketlin Kütiga.

Sel suvel antud intervjuus tunnistas mees, et sai uue kallima abil üle keskeakriisist. “Kui mina oma eraeluga kinni jooksin, siis vaatasime Ketliniga teineteisele otsa ja mõtlesime, et võib-olla liiguks natuke aega koos ja vaataks, mis sellest tuleb,” rääkis Üllar juunis Kroonikale antud intervjuus.

“Mäletan seda äratundmise hetke. Olime mitu aastat koos töötanud, aga ma polnud mõelnud selles suunas, kuni ühel hetkel tegi Üllar arglikke katseid. Sain aru, et ta vaatab mind teisiti, kui töökaaslast,” rääkis Ketlin. “Jäin Ketlinisse pilguga kinni ja ju ta seda tajus. Päris flirtija pole ma kunagi olnud,” sõnas Üllar.

Ketlin ja Üllar tunnistasid, et on rääkinud ka sõrmuste vahetamisest. "Praegusel hetkel oleme teinud spontaanselt selle otsuse, et läheks koos nii kaua kui vähegi saab," ütles Üllar ning Ketlin lisas, et ühine perekonnanimi kõlaks hästi. "Kogu meie koosliikumine on kulgenud loomulikku teed pidi ja kui abielu on üks selle loomuliku liikumise osa, siis see kindlasti juhtub," sõnas Üllar.

Oma 12-aastase vanusevahe mõlemad naeravad. "Kurjad keeled kasutasid olukorda ära – kolmanda-neljanda järgu tuttavad. Öeldi: "Tere minemast keskeakriisi! Nüüd tõmbas üks noor naisterahvas sulle koti pähe.“ Ma ise tean, et see ei ole nii,“ seletas Üllar.

Ketlin ütles, et hindab Üllari juures väga seda, et too on sõnapidaja mees. "Ma pole seda enda elus väga palju kohanud. Ta on täpne, mis on üllatav, sest tavaliselt on kunstiinimeste ajataju kaootiline.“ Üllarile meeldib aga Ketlini spontaansus. "Ta on võimeline sädemest süttima nagu mina, ja kui need kaks sädet süttivad, siis läheb terve maailm valgeks. Meil on sarnane maitsemeel muusika, kunsti ja ka üldisemalt elu osas.“

Varasemast kooselust näitleja Tiina Mälbergiga on Saaremäel poeg Karl Robert Saaremäe ja tütar Marii Ingriin Saaremäe. Ketlinil aga on eelmisest suhtest 14aastane poeg.