Mart Helme ja Märt SultsFoto: kuvatõmmis/ TV3
Tele
24. oktoober 2018, 10:44

TV3 VIDEO | Märt Sults Mart Helmele: ma sain näosaates vähem maksa kui sina!

Poliitikud Märt Sults ning Mart Helme on mõlemad näosaate poolt ette võetud ning ära parodeeritud. Kui Mart Helme tõdeb, et pole ei enda ega Sultsi paroodiat näinud, siis Sults jälgis teda kehastanud Lauri Liivi esitust huviga.

"Hea nali, hea satiir on alati super. Kõik on väga hästi. Kõige naljakam koht on see, kui suured tuntud parodistid ei saa aru, et nad parodeerivad kolm korda parodeeritud asja. Minu venekeelsed laused parodeerisid omakorda meie suurepäraseid poliitikuid, kes panid plakateid üles ja ütlesid, et vot mina tegin teile basseini, vot mina tegin teile selle! Mina parodeerisin selle ära ja kui see klipp läks eetrisse, siis tuli sellele uus paroodia peale, keegi tegi mulle mingid vuntsid nina alla valgest ainest ja tegi selle nuusutamise juurde… Sest normaalne inimene ei saa aru, kust võtab keskealine meesterahvas selle jõu, et ta on iga päev kahe jala peal ja töötab nagu vana kurat. Aga paroodisaated, tuld!" jutustas Sults.

Sults arvab, et tema sai näosaates isegi vähem maksa, kui Helme. Helme aga tõdeb, et ei ole ei enda ega Sultsi paroodiat näinud.

Lauri Liiv rääkis pärast näosaate võitmist Õhtulehele, et pelgab, et Sults talle tänaval enam tere ei ütle ning ehk annab isegi vastu hambaid. Sults aga kinnitab, et Liiv seda kartma ei pea. „Mina ei käi kellelegi nurga taga vastu hambaid andmas. Kui keegi üritab mulle vastu hambaid anda, siis ma kõigepealt üritan seda löömingut ära hoida. Kui see pole võimalik, siis ma olen alati oma õpilastele ka öelnud, et võidetud lahing on mitte peetud lahing. Kui suudad selle löömingu ära hoida, on kõik okei, kui ei suuda, siis anna niipalju kui sees on. Selline oli minu ütelus oma õpilastele ka, kui nad lõpetasid kooli," ütleb ta.