Kaja ja Arvo oma pulmapäevalFoto: Annika Metsla
Inimesed
24. oktoober 2018, 09:11

Arvo Hallik abikaasa Kaja Kallasest: Kaja oli ja on igas mõttes minu unelmate naine (21)

Mõni aeg tagasi abiellus poliitik Kaja Kallas oma investeerimispankurist kallima Arvo Hallikuga. Nüüd on mees Eesti Ekspressis pisut paljastanud ka nende armumise lugu.

"Kas see oli armumine esimesest silmapilgust – pigem mitte. Võimalik, et ligi 40aastastel, kel on lapsed, kolm aastat üksikelu seljataga ning kõigele lisaks kõrged kriteeriumid võimaliku elukaaslase suhtes, on selline pime armumine üldse võimatu. Samas tuleb tunnistada, et „särts“ tekkis kohe, vähemalt minul" räägib Hallik.

"Kaja oli ja on igas mõttes minu unelmate naine. Võimalik, et sellist meeletut armumist hoidiski tagasi ratsionaalsus ja ka hirmud, mis Kaja kui avaliku elu tegelasega kaasas käivad."

Refereeritud artikli täistekst Eesti Ekspressis. 

Kaja ja Arvo ilmusid esimest korda avalikkuse ette mullu presidendi vastuvõtul. Õhtuleht uuris Kajalt siis, kuidas nad Arvoga teineteist leidsid. Kallas muigas ja ütles, et ega ta Õhtulehe veergudel seda lahkama ei hakka. Küsida võib ju ikka? "Küsida võib, jajah. Meie ühised tuttavad soovitasid, et me sobime kokku," jäi naine napisõnaliseks. 

Mullu oktoobris paarike ka kihlus. Arterile tänavu mais antud intervjuus ütles Kallas, et suurt ja avalikku pulma ei plaanita. "Arvestades, et see on meile mõlemale teine abielu, tahaksime seda teha väikselt ja iseendale."

Tänavu presidendi roosiaia vastuvõtul ütles Arvo Hallik, et sügise suurim plaan on see, et  anine on vaja ära võtta.  Et kihlasõrmus sai antud oktoobris, tuleb Halliku sõnul aasta jooksul ka pulmapidu ära pidada. "Klassikalist pulmapidu me ei tee, oleme pereringis," sõnas mees Kroonikale. Perekonnanime jättis Kaja Kallas samaks ning seda kinnitas ta juba augustis.