Kim KardashianFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
23. oktoober 2018, 20:20

Kim Kardashian selgitas, miks teda ei häiri, et ta abikaasa Kanye West Donald Trumpi toetab (3)

Kim Kardashian on sattunud halvaksapanu alla, kuna ta ei ole avalikult reageerinud sellele, et tema abikaasa Kanye West toetab paljude poolt vihatud presidenti Donald Trumpi. 

Nüüd reality-staar selgitas, miks ta ei tee Kanye veidrast käitumisest välja. Põhjus peitub sellest, et ta arvab, et kui Kanye ei toetaks avalikult presidenti, ei oleks ta saanud vanavanaema Alice Marie Johnsoni vanglakaristuse lühendamist paluda. “Alice alati ütles, et kui Kanye ei oleks avalikult Trumpi toetanud, oleks ta vangis. Ta ütleb seda kogu aeg,” ütles Kardashian. 

Naine lisas, et ta lubab enda abikaasal omada enda vaateid ning ta austab neid. “Ma lasen tal olla, kes ta tahab. Ma lasen tal omada enda vaateid ja arvamusi, isegi, kui nad on minu omadest erinevad. Ma armastan lasta oma abikaasal olla, kes ta on. Me kindlasti räägime omavahel, eriti, kui ma temast aru ei saa,” sõnas ta. 

West, kes end suure Trumpi fännina näidanud, käis hiljuti Trumpil Valges Majas külas. Ta ülevoolavalt toetust presidendile ning kinnitas, et 2020. aasta valimistel ta austusest Trumpi vastu temaga ei konkureeri, kuid 2024. aastal mõtleb kandideerimisele küll. „Ta poleks eales arvanud, et selline hull ema****uja nagu Kanye West võiks teda toetada!“ sõnas West Ovaalkabinetti kogunenud reporterite ja kuulajate ees.